Allpresan | Top Medicus

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50€.

Allpresan

Medicinska nega kože – Pravilna nega za vsak tip kože

Allpresan v sodelovanju z dermatologi že 20 let razvija medicinske izdelke za nego kože. Osnova so pri tem kremne pene. Allpresan ponuja za vsakogar ustrezno rešitev. Razvili so svoje tehnologije, ki omogočajo hitro vpijanje v kožo, in to brez  neprijetnega mastnega filma, hkrati pa kožo zaščitijo z zaščitno mrežo, ki koži omogoča dihanje.

Tako medicinski izdelki Allpresan nudijo ciljno nego za vsak tip kože, tudi za problematično kožo, kakršna je na primer koža sladkornih bolnikov.

Odlikuje in loči nas patentirana tehnologija. Kremne pene za nego kože od leta 1998.

Učinkovita nega kože. Znanstveno potrjena učinkovitost.

V lekarnah in prodajalnah je na voljo na stotine različnih krem. Mnoge od njih vsebujejo predvsem maščobo. Mastni film na koži lahko okrni naravne funkcije kože, poleg tega pa povečajo tveganje za zdrse in celo padce.

Kremne pene so moderna alternativa »klasičnim« negovalnim izdelkom. Odlikuje jih preprosto nanašanje, hitra vpojnost, hkrati pa visoka učinkovitost. Prepriča tudi njihova izjemna izdatnost: kremne pene so bistveno izdatnejše od drugih emulzij.

Zakaj so kremne pene Allpresan tako posebne?

Delovanje patentirane BarrioExpert tehnologije v kremnih penah Allpresan posnema načelo sodobnih tkanin: krepi kožno pregrado zaradi zaščitne mreže, ki diha in se nevidno razprostre po površini kože. Pri tem ne vpliva na naravne funkcije kože (koža se lahko ohlaja, saj ni zastoja vlage in toplote). Na tak način je koža učinkovito zaščitena pred otiščanci, drgnjenjem in vlago. Nepoškodovana kožna pregrada ščiti pred vrinjanjem bakterij in povzročiteljev glivičnih okužb. Hkrati pa dragocene učinkovine kožo negujejo in preprečujejo težave.

Kot uporabnica/uporabnik pridobite:

  • Zaščito pred zunanjimi vplivi – kot so vlaga in znoj, ki ostaja na koži – naravne funkcije vaše kože pa niso okrnjene.
  • Prijetno nanašanje, brez neprijetnega mastnega filma, bogato nego in občutno boljšo, uravnoteženo oskrbo kože z vlago in lipidi.
  • Varčno porabo.

Prednosti BarrioExpert tehnologije

  • Na koži tvori zaščitno mrežo, ki omogoča dihanje kože.
  • Združuje prednosti z lipidi bogatih emulzij z lahkotnostjo pene.
  • Je bistveno bolj izdatna kot primerljiva emulzija.

BarrioExpert LIPO2 Repair-tehnologija

Inovativna zaščita kože. S popravljanjem in regeneracijo kožne pregrade.

Na osnovi patentirane BarrioExpert tehnologije in njenih znanih prednosti je bila razvita BarrioExpert LIPO2 Repair-Tehnologija.

Bioidentični (koži sorodni) lipidi, ki jih vsebuje imajo podobne lastnosti kot naravni kožni lipidi. V značilno dvoslojno strukturo se razporedijo kot naravni barierni lipidi. Rezultat je, da se kot ustrezni delčki sestavljanke umestijo v lipidni film suhe kože.

Kako deluje BarrioExpert LIPO2 Repair-Tehnologija?

Ta posebna struktura lipidov, uporabljenih v BarrioExpert LIPO2 Repair-tehnologiji, omogoča natančno zapiranje vrzeli v kožni pregradi suhe kože. Natančneje to pomeni, da se bioidentčni (koži sorodni) lipidi kot pravilni delčki sestavljanke umestijo v vrzeli v lipidnem filmu kožne pregrade in jih zaprejo.

Zakaj je vnovična vzpostavitev lipidnega filma tako zelo pomembna?

Z ustreznim zapiranjem vrzeli v lipidnem filmu kožne pregrade se le-ta vnovič vzpostavi. Tako lahko kožna pregrada hitro spet začne izpolnjevati svoje zaščitne funkcije kože.

Ali vnovična vzpostavitev lipidnega filma zadošča za trajno regeneracijo kožne pregrade?

Tudi vlažilni faktorji pripomorejo k uravnoteženi izgubi vlage iz kože. Izdelki Allpresan zato poleg bioidentičnih lipidov vsebujejo fiziološke vlažilne faktorje, da ponudijo optimalno kombinacijo lipidov in vlažilnih faktorjev.

Kakšne naloge imajo fiziološki vlažilni faktorji?

Fiziološki vlažilni faktorji podpirajo in izboljšajo naravno sposobnost kože za vezavo in zadrževanje vlage.