Proti gubam ANTI-AGE BIO, 30 kapsul

Prehransko dopolnilo z oljem BIO žafranike in BIO pšeničnim oljem.

ANTI-AGE BIO je certificirano organsko prehransko dopolnilo. Vsebovane aktivne učinkovine tvorijo 100 % organski rastlinski kompleks, katerega delovanje proti gubam in vlažilno delovanje na kožo je znanstveno dokazano – zahvaljujoč pšeničnemu olju.

28.50

Opis

Koža je v nenehni interakciji z okoljem. Onesnaženost, sezonske spremembe ali uporaba kozmetičnih izdelkov, ki lahko povzročajo iritacije, lahko poškodujejo našo kožo. Še vedno ostaja izpostavljenost soncu primarni dejavnik tveganja za staranje kože. Sonce pozitivno vpliva na naše razpoloženje, hkrati pa je odgovorno za 90 % gub in za prezgodnje staranje kože, saj progresivno spreminja naravni hidrolipidni film kože. Koži primanjkuje vlage in pojavijo se gube.

ANTI-AGE BIO vsebuje dve vrsti dragocenih olj, bogatih z esencialnimi maščobnimi kislinami in s ceramidi:

  • Olje žafranike, ki izvira z Orienta, vsebuje veliko omega 6 in 9 maščobnih kislin. Okrepi kožno pregrado in zmanjša izgubo vode ter tako pripomore preprečevati suho kožo.
  • Pšenično olje, pridobljeno iz francoske brezglutenske pšenice, vsebuje ceramide, ki pripomorejo k mladostnejši koži.

Ceramidi so glavna sestavina intercelularnega cementa epidermisa in imajo ključno vlogo pri pregradni funkciji kože. Vsebnost ceramidov se z leti in pozimi naravno zmanjša. Če ni dovolj ceramidov, se pojavi transepidermalna izguba vode. Koža zato postane suha in se pospešeno stara.

AKTIVNE UČINKOVINE:

  • OLJE BIO ŽAFRANIKE
  • BIO PŠENIČNO OLJE

UPORABA

Vzemite 1 kapsulo na dan, s kozarcem vode. Kapsule jemljite 30 dni.

Primerno za vegetarijance in vegane.

SESTAVA: 

Za priporočen dnevni odmerek (1 kapsula):  

Olje BIO žafranike …………………………………… 430 mg

Olje BIO pšenice ………………………………………..70 mg

Pri čemer ceramidi …………………………… 10,5 mg

Sestavine: olje bio žafranike Carthamus tinctorus; olje iz bio pšeničnih zrn Triticum aesticum, pri čemer ceramidi; omot kapsule rastlinskega izvora (prevlečno sredstvo hidroksipropil metilceluloza).

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Ni priporočljivo za nosečnice, doječe matere in otroke brez poprejšnjega posveta z zdravstvenim delavcem.

Hranite pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred svetlobo v originalnem, zaprtem lončku.

Neto teža: 17 g

Primerno za vegetarijance in vegane.

Proizvaja: Biocyte, Francija