Anti-age kolagenska kava KOLAGEN ANTI-AGE KAVA, 10 vrečk

Anti Age Kolagen kava® združuje energijo kofeina z anti-aging koristmi kolagena. S 5 g kolagena na skodelico se upočasnijo znaki staranja in zgladijo gube.

Dokazana učinkovitost kolagena*:

 • + 65 % prokolagena
 • – 50 % globina gub

25.00

Opis

Inovacija iz Biocyte: ANTI AGE KAVA S KOLAGENOM.

Bogat z biopeptidi kolagena in s 100 % čisto kavo prinaša Anti age Kolagen kava pravi mladostni pospešek vaši koži. Praktično pakiranje v vrečkah vam omogoča, da ga vzamete povsod s seboj in ga uživate kadarkoli. Pomanjkanje energije pri delu? Neskončni sestanki? Utrujena koža? Za vas je!

Zakaj izbrati Biocyte ANTI AGE KOLAGEN KAVA?

 • ENERGIJA- 100 % čista kava, 72 mg kofeina na skodelico za popolno poživitev
 • ANTI-AGING: dokazana učinkovitost kolagena – znaki staranja upočasnjeni
 • Zaščita celic: spodbuja celično zaščito. Učinkovita proti oksidativnemu stresu.

Izbrane sestavine

Formule nutrikozmetike Biocyte razvijajo strokovnjaki, in to iz dokazano učinkovitih  inovativnih učinkovin v optimalni koncentraciji.

Ko uporabljate izdelke Biocyte, ste lahko prepričani, da uporabljate vrhunske izdelke, saj si vaša lepota zasluži najboljše.

100 % čista kava

Kava je najpogostejši napitek na svetu. Ta famozni napitek je v glavnem poznan po svojem poživljajočem učinku zaradi molekule, ki se imenuje kofein. Ta molekula kofeina spodbuja centralni živčni sistem in srčno-žilni sistem, da začasno zmanjša utrujenost in izboljša budnost.

Vrsto kave Coffea canephora oz. običajno bolj znano kot Coffee Robusta  odlikuje poudarjen okus in vsebnost koefina, ki je skoraj dvakrat tako visoka kot v Coffea Arabica. Lahko jo pijemo v espressu (ljubitelji močne kave) ali kot podaljšano kavo.

Naša ANTI AGE KOLAGEN KAVA vsebuje 100 % kavo Coffea Canephora in vsebuje 72 mg kofeina na skodelico.

Hidroliziran kolagen

Kolagen predstavlja od 30 do 35 % proteinov v našem telesu. Njegova glavna vloga je zagotavljati kohezijo, elastičnost in regeneracijo celičnih tkiv. Z leti se tvorba kolagena zmanjšuje in koža postopoma postaja ohlapna. Ta proces se imenuje staranje kože.

Za preprečevanje pojava globokih gub lahko kolagen vnesemo v telo v obliki prehranskih dopolnil. Nadomeščanje kolagena s prehranskim dopolnili lahko reaktvira telesu naravno tvorbo kolagena in s tem preprečuje staranje kože.

Trojno delovanje našega kolagena: vpliva na globino in volumen gub ter spodbuja izločanje prikolagena.

Zakaj smo izbrali hidrolizat kolagena? Kolagen je dolga molekula. Večja je molekula, težje jo telo asimilira. Zaradi molekulske zgradbe ima naše telo težave z dolgimi molekulami in jih pogosti izloči, preden se asimilirajo. Zato so peptidi našega kolagena hidrolizirani, da se  pospeši absorpcija – za podeseterjen učinek.

Kolagen je pomembne tudi za zdravje sklepov in kosti. Če iščete takšen izdelek, je za vas Kolagen Flex.

Cink

Cink je mineral, ki je prisoten v telesu, natančneje v mišicah in kosteh. Ima antioksidantno vlogo in sodeluje v številnih celičnih reakcijah. Poleg tega deluje tudi anti-aging: cink namreč omogoča pravilno delovanje encima SOD (superoksidna dismutaza). Ta encim pomaga nevtralizirati toksine in superokside, ki lahko sčasoma poškodujejo celice in tkiva. Lahko rečemo, da cink sodeluje v boju proti prezgodnjemu staranju kože.

Telo shranjuje zelo malo cinka (od 2 do 4 grame), zato je ta element v telo treba redno vnašati s hrano. Priporočen vnos cinka variira glede na starost in spol, splošno priporočilo pa je d 8 do 11 mg na dan.

V naši ANTI AGE KOLAGEN KAVI ga je 5 mg v vrečki, kar je idealen odmerek, ki predstavlja okoli 50 % priporočenega dnevnega vnosa.

Naravni okus Naša ANTI AGE KOLAGEN KAVA je brez sladkorja, da ohranja naravni okus kave

Rezultati:

 • ANTI-AGING DELOVANJE
 • Zglajene gube
 • Antioksidantno delovanje
 • Poživljajoče delovanje zahvaljujoč kofeinu

Aktivne učinkovine: 

 • HIDROLIZIRAN KOLAGEN
 • CINK
 • Coffea canephora

Priprava: V skodelico vroče vode stresite vsebino 1 vrečke in mešajte, da se povsem raztopi. Uživajte!

Za koga?

 • Za vse po 35. letu, ki imate gube in vaša koža izgublja čvrstost.
 • Za tiste, ki želite preprečiti znake staranja.
 • Za tiste, ki želite upočasniti staranje kože.

Sestavine za priporočen dnevni odmerek (1 vrečka): hidrolizat kolagena 5 g (rižev sirup v prahu; rižev škrob, riževa moka, stabilizator: carrageenan); instantna kava Coffea canephora v prahu 1,8 g; cinkov glukonat, pri čemer cink 5 mg/50 % PDV*; sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid [NANO]. Brez sladil.

Hranite na otrokom nedosegljivem mestu. Hranite pri temperaturi do 25 ⁰C, v originalno zaprti embalaži, na suhem mestu, zaščiteno pred svetlobo. Ne nadomešča zdrave in uravnotežene prehrane. Upoštevajte načela zdravega življenjskega sloga. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Vsebuje kofein (največ 72 mg na 100 ml). Ni priporočljivo za nosečnice, doječe matere in otroke, in mladostnike.

Neto teža: 90 g

Proizvaja: Biocyte, Francija