Anti-age kolagenski matcha čaj KOLAGEN ANTI-AGE MATCHA ČAJ, 10 vrečk

Prehransko dopolnilo s kolagenom in z ekstraktom matcha čaja.

Biocyte Kolagen Matcha čaj ANTI AGE® združuje vpliv matcha čaja na dobro počutje dobro počutje z antiaging koristmi kolagena. S 5 g kolagena na skodelico se upočasnijo znaki staranja in zgladijo gube.

Dokazana učinkovitost*:

  • + 65 % prokolagena
  • – 50 % globina gub

* Rezultati po 8ih tednih v primerjavi s placebom. Študija se nanaša na globino gub pri 108 ljudeh

25.00

Opis

Inovacija iz Biocyte: Matcha čaj s kolagenom.

Bogat z biopeptidi kolagena in z matcha čajem v prahu daje Kolagen Matcha čaj Anti-age pravi mladostni pospešek vaši koži. Pakiranje v vrečkah vam omogoča, da ga vzamete povsod s seboj in ga uživate kadarkoli. Pomanjkanje energije pri delu? Neskončni sestanki? Utrujena koža? Za vas je!

Zakaj izbrati Biocyte KOLAGEN MATCHA ČAJ ANTI-AGE?

 

Energy

Dobro počutje

Rides Lissées

Anti-aging

Zaščita celic

Pravi matcha čaj za skodelico umirjenosti Dokazana učinkovitost kolagena: koža je bolj sijoča, znaki staranja pa upočasnjeni Matcha čaj je odličen vir antioksidantov

Izbrane sestavine

Naše formule so razvili strokovnjaki, in to iz novih, inovativnih učinkovin v optimalni koncentraciji in z dokazano učinkovitostjo. Ko uporabljate izdelke Biocyte, ste lahko prepričani, da uiporabljate vrhunske izdelke, saj si vaša lepota zasluži najboljše. Kolagen Matcha čaj je kombinacija pravega matcha čaja s hidroliziranim kolagenom – z dvojnim delovanjem: anti-age in dobro počutje.

Hidroliziran kolagen

Kolagen predstavlja od 30 do 35 % proteinov v našem telesu. Njegova glavna vloga je zagotavljati kohezijo, elastičnost in regeneracijo celičnih tkiv. Z leti se tvorba kolagena zmanjšuje in koža postopoma postaja ohlapna. Ta proces se imenuje staranje kože. Za preprečevanje pojava globokih gub lahko kolagen vnesemo v telo v obliki prehranskih dopolnil. Nadomeščanje kolagena s prehranskim dopolnili lahko reaktvira telesu naravno tvorbo kolagena in s tem preprečuje staranje kože. Priporočamo trojno delovanje s pomočjo našega kolagena: vpliva na globino in volumen gub ter izločanje prikolagena. Zakaj smo izbrali hidrolizat kolagena? Kot že mnogi veste, je kolagen dolga molekula. Zaradi molekulske zgradbe ima naše telo težave z dolgimi molekulami in jih pogosti izloči, preden se asimilirajo. Peptidi našega kolagena so hidrolizirani, da se zmanjša velikost molekule in pospeši absorpcija – za podeseterjen učinek. Kolagen je pomemben tudi za zdravje sklepov in kosti. Če iščete takšen izdelek, je za vas Kolagen Flex.

Matcha čaj

Na Japonskem »cha« pomeni čaj, »ma« pa prah, torej pomeni matcha v dobesednem prevodu zeleni čaj v prahu. Za razliko od drugih čajev se pri tem uporabljajo celi listi v prahu, zaradi česar dobimo zelo močan zeleni čaj. Matcha čaj so v 8. stoletju odkrili kitajski budisti Chan. Ugotovili so, da so lahko čajni listi osnova za dobre napitek, pri čemer ohranjajo številne hranilne kakovosti čaja. Ta način uživanja čaja so seveda vključili v svoje življenjske navade. Je morda to skrivost njihove legendarne umirjenosti? Od takrat je ta zeleni napitek postal vse bolj znan in se je razširil po vsem svetu. Kultura pitja matcha čaja je poseben proces. Prvi korak je vzgoja čaja: najbolje je, da raste v senci, kar spodbuja tvorbo klorofila, ki mu daje čudovito zeleno barvo. Nato čajne brste oberejo, poparijo in drobno zmeljejo. Zadnji korak je uživanje čaja: matcha čaj v prahu zmešamo z vročo vodo, da dobimo penast napitek.

Matcha čaj – prijatelj vaše kože

V primerjavi z drugimi vrstami čaja vsebuje matcha čaj več antioksidantov. Antioksidanti nas ščitijo pred prostimi radikali in oksidativnim stresom. Tako kožo zaščitimo pred zunanjimi dejavniki, npr. onesnaženjem. Antioksidanti pripomorejo tudi k boljši preskrbi kožnih celic s kisikom. Anti-aging delovanje? Seveda. Vemo, da 90 % gub nastane zaradi zunanjih vplivov na kožo. Z zaščito kože pred zunanjimi vplivi torej dolgoročno ohranjamo svojo kožo zdravo in mladostno.

Naravni okus

Izbrali smo matcha čaj Camelia Sinensis L. v prahu, da bi vam pomagali odkriti njegov pristen okus. Za slajenje smo izbrali naravne arome češnjevih cvetov. V ustih se kar stopi, uživate ga lahko vročega ali hladnega, glede na vaše razpoloženje in vreme.

Jemanje: V kozarec vroče ali hladne vode stresite vsebino 1 vrečke in mešajte, da se povsem raztopi. 

Za koga?

  • Za vse po 35. letu, ki imate gube in vaša koža izgublja čvrstost.
  • Za tiste, ki želite preprečiti znake staranja.
  • Za tiste, ki želite upočasniti staranje kože.

Sestava: 1 vrečka: hidrolizat kolagena 5 g (pri čemer hidrolizat ribjega kolagena (2,5 g); maltodekstrin; listi zelena matcha čaja v prahu (Camelia sinensis L.) 400 ml; naravne arome; sredstvo proti sprijemanju: magnezijev karbonat; sladilo: steviol glikozidi.

Neto teža: 60 g

Prehransko dopolnilo ne nadomešča zdrave in uravnotežene prehrane. Upoštevajte načela zdravega življenjskega sloga. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Vsebuje kofein (16 g na vrečko). Ni priporočljivo za nosečnice, doječe matere in otroke, in mladostnike. Hranite na otrokom nedosegljivem mestu. Hranite na hladnem in suhem mestu, zaščiteno pred svetlobo.

Proizvaja: Biocyte, Francija