ANTI-AGE MASKA ZA USTNICE, 1 maska

ANTI AGE MASKA ZA USTNICE – 91 % naravnih sestavin – Anti aging & večji volumen ustnic & vlažilna maska za ustnice – S hialuronsko kislino, z ekstraktom golostebelnega sladkega korena,  s HexPep-8TM

Maska za navlažene in napete ustnice

Specifično formulirana za ustnice, ki izgubljajo gostoto in volumen.

Ta maska navlaži in zapolni ustnice. Zgladi gube okrog ust, ustnicam povrne elastičnost in čvrstost.

6

Opis

Ustnice in obrobe ustnic so prav tako podvrženi procesu staranja kot preostalo telo. Zaradi let in zunanjih dejavnikov ustnice izgubijo svojo čvrstost in volumen, zmanjša se vsebnost kolagena in hialuronske kisline v njih. Zaradi zmanjšanega volumna se pojavijo prve gube.

Zahvaljujoč hialuronski kislini Maska za ustnice zapolni zmanjšan volumen, saj intenzivno navlaži ustnice. Ohranja elastičnost kože na ustnicah in zmanjša gube ob robovih. Glicirizinska kislina, pridobljena iz ekstrakta golostebelnega sladkega korena, daje ustnicam občutek svežine. HexPep-8TM je kombinacija aminokislin, ki upočasni znake staranja.

Elastičnost in čvrstost vaših ustnic je obnovljena, gube pa zglajene.

Naravno biocelulozno vlakno deluje kot »druga koža« in zagotavlja optimalno adhezijo maske. Biocelulozne maske so 10-krat učinkovitejše od običajnih mask.

Volumski in vlažilni učinek maske sta hitro vidna, ustnicam povrne vso njihovo mehkobo.

REZULTATI

  • Zmanjšane izrazne gube
  • Navlažene in učvrščene ustnice
  • Polne ustnice

ZA KOGA?

  • Za tiste, ki želite vnovič polne ustnice.
  • Za ljudi po 25. letu, katerih koža začne izgubljati gostoto.
  • Za suhe, ustnice s premalo volumna.

AKTIVNE UČINKOVINE

  • Hialuronska kislina
  • Ekstrakt golostebelnega sladkega korena
  • HexPep-8TM
  • Biocelulozna podpora

UPORABA: Z maske odstranite prvo plast.  Masko namestite na ustnice, jo nežno pritisnite s konicami prstov, da se prilepi na ustnice in da pod masko ni zračnih mehurčkov. Masko pustite delovati 15 do 20 minut. Nato masko odstranite, preostali serum pa nežno vtrite v kožo. Uporabite enkrat na teden.

Sestavine: AQUA, GLYCERIN, ACACIA SENEGAL GUM, SODIUM LEVULINATE, VITIS VINIFERA FRUIT WATER, SODIUM ANISATE, PROPANEDIOL, HYDROLYSED RHIZOBIAN GUM, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CITRIC ACID, SODIUM HYALURONATE, XANTHAN GUM, GLYCYRRHETINIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, ACETYL HEXAPEPTIDE-8.

Maska je za enkratno uporabo. Samo za zunanjo uporabo. Ne zaužijte. V primeru stika z očmi takoj sperite z vodo. Samo za odrasle.  Hranite na otrokom nedostopnem mestu. Hranite na temnem, hladnem in suhem mestu.

Neto teža: 4 g

Proizvaja: Biocyte, Francija