Anti-aging 45+ MICROLIFT, 60 kapsul

Prehransko dopolnilo s hialuronsko kislino, z elastinom in izvlečki Ascophyllum nodosum.

Navlažena koža • Izboljšana tekstura kože • Čvrsta koža

Biocyte Microlift® je posebej zasnovana formula za potrebe zrele kože.

2_1.png

35.00

Opis

Po 45. letu se koža spremeni: stanjša se in postane bolj krhka. Sezonske spremembe, soncce, okoljska onesnaženost poslabšajo obrambo kože in pospešijo celično staranje. Biocyte MICROLIFT izboljša navlaženost in čvrstost kože. Ekstrakt rjave alge Ascophyllum nodosum vsebuje veliko hranil.

Hialuronska kislina in elastin, ki ju vsebuje Microlift, sta temeljna gradnika kože. Elastin je zelo elastično vlakno, ki se po raztezanju vrne v prvotno obliko. Zagotavlja elastičnost in prožnost kože. Hialuronska kislina zapolni prostore med vlakni elastina in kolagena. Koža postane napeta in lepša.

Biocyte Microlift s svojimi aktivnimi učinkovinami upočasnjuje staranje kože in izboljša njeno kakovost, spodbuja fiziološko ravnovesje in celično regeneracijo ter izboljša teksturo kože.

Rezultati: regenerirana, čvrstejša koža in izboljšana tekstura. 80 % splošna stopnja zadovoljstva uporabnic in uporabnikov glede splošnega vpliva na izboljšanje videza kože.

Za koga? 

Za vse po 45. letu, ki si želite upočasniti znake staranja, celično obnovo, izboljšano teksturo kože in čvrstejšo kožo.

Aktivne učinkovine

  • HIALURONSKA KISLINA
  • ELASTIN
  • ASCOPHYLLUM NODOSUM 

Jemanje: Vzemite 2 kapsuli na dan, s kozarcem vode. Kapsule jemljite 3 mesece.

Hranilna vrednost za priporočen dnevni odmerek (2 kapsuli):

Hialuronska kislina …………………………. 200 mg

Ekstrakt Ascophyllum nodosum ……….. 200 mg

Ribji elastin ……………………………………… 160 mg

Sestava: natrijev hialuronat; hidroliziran ribji elastin v prahu; ekstrakt talusa Ascophyllum nodosum (podpora maltodekstrin); omot kapsule (želatina; barvilo: rdeče iz rdeče pese); maltodekstrin; emulgator: magnezijeve soli maščognih kislin; sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid (nano).

Prehransko dopolnilo s hialuronsko kislino, z elastinom in izvlečki rjave morske alge Ascophyllum nodosum.

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hranite na otrokom nedostopnem mestu. Ni priporočljivo za nosečnice, doječe matere in otroke, mlajše od 12 let. Uporabljajte kot del raznolike in uravnotežene prehrane. Upoštevajte načela zdravega življenjskega sloga. Hranite na hladnem, suhem in zračnem mestu. Prehransko dopolnilo ne nadomešča zdrave in uravnotežene prehrane. Upoštevajte načela zdravega življenjskega sloga.

Neto teža: 25 g

Proizvaja: Biocyte, Francija