LIPOSOMALNI VITAMIN C, 30 kapsul

Prehransko dopolnilo z liposomalnim vitaminom C.

Zmanjšanje utrujenosti in izčrpanosti & Okrepljen imunski sistem

Biocyte je oblikoval novo generacijo liposomalnega vitamina C. Mikroinkapsulirana tehnika poveča biorazpoložljivost vitamina C in izboljša absorpcijo v telesu. Vitamin C pripomore k zmanjšanju utrujenosti in normalnemu delovanju imunskega sistema.

19.00

Opis

Pomen vitamina C

Vitamin C ali askorbinska kislina je v večini sadja in zelenjave. Je esencialni vitamin, kar pomeni, da ga telo ne more tvoriti samo, ampak ga lahko zaužijemo le s hrano ali v obliki prehranskih dopolnil.

Kaj je liposomalna tehnologija?

Liposomi si mikrosfere s strukturo, ki je identična strukturi celičnih membran. Te mikrosfere ščitijo aktivne učinkovine in optimizirajo njihovo absorpcijo. Preprosto vzamete 2 kapsuli na dan s kozarcem vode. Tako se boste oskrbeli s 500 mg vitamina C, kar je enako 625 % priporočene dnevne vrednosti.

Rezultati:

  • Pomaga zmanjšati utrujenost.
  • Pripomore k normalnemu delovanju imunskega sistema – zahvaljujoč vitaminu C.

Aktivna učinkovina:

LIPOSOMALNI VITAMIN C pripomore k normalnemu delovanju imunskega sistema; zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti; normalnemu delovanju živčnega sistema in normalnim psihičnim funkcijam; normalnemu delovanju imunskega sistema med intenzivno telesno dejavnostjo in po njej; normalni tvorbi kolagena za normalno delovanje krvnih žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob; normalnemu energijskemu metabolizmu; zaščiti celic pred oksidativnim stresom, poveča absorpcijo železa in regeneraciji reducirane oblike vitamina E.

Jemanje: 1 do 2 kapsuli na dan s kozarcem vode, najbolje zjutraj.

Za koga?

  • Za tiste, ki so kronično utrujeni.
  • Za preprečevanje in lajšanje prehladnih obolenj in krepitev imunskega sistema.
  • Ob intenzivni telesni vadbi.
  • Za izboljšanje absorpcije železa.
  • Za starejše, kadilce.

Hranilna vrednost za priporočen dnevni odmerek (2 kapsuli):

Vitamin C ……………………. 500 mg/625 % PDV*

*PDV = priporočen dnevni vnos

Sestavine: (2 kapsuli): liposomalni vitamin C (L-askorbinska kislina; emulgatorji: maščobne kisline; fosfatidilholin); maltodekstrin; omot kapsule (želatina; barvila: železovi oksidi); emulgatorji: magnezijeve soli maščobnih kislin; lupine riževih semen v prahu (Oryza sativa)

Prehransko dopolnilo z liposomalnim vitaminom C.

Prehransko dopolnilo ne nadomešča raznolike in uravnotežene prehrane ali zdravega življenjskega sloga. Hranite na otrokom nedosegljivem mestu. Ne prekoračite priporočenega odmerka. Hranite na hladnem, suhem in temnem mestu, v originalni embalaži. Prehransko dopolnilo uporabljajte kot del zdrave, uravnotežene in raznolike prehrane. Upoštevajte načela zdravega življenjskega sloga. Ni primerno za otroke, najstnike, nosečnice ali doječe matere.

Neto teža: 19 g

Proizvaja: Biocyte, Francija