KETO Drenaža, 500 ml

Prehransko dopolnilo s sladilom KETO DRENAŽA  je napitek, ki je formuliran je z ekstraktom mate in hibiskusa, vsebuje še ekstrakt grozdnih tropin in L-karnitin.

 

17

Opis

Zastajanje vode v telesu, hormoni, slaba limfna cirkulacija ali neustrezna prehrana – vsi ti dejavniki spodbujajo zadrževanje vode in toksinov v telesu in pogosto vodijo do pojava celulita ali pomarančne kože.

KETO DRENAŽA spodbuja dreniranje organizma. Grozdje pripomore k zmanjšanju celulita, hibiskus tradicionalno uporabljajo za povečanje izločanje vode preko ledvic, na tak način se v procesu drenaže iz telesa izločijo toksini.

Zakaj imam celulit?

Maščobne celice, imenovane adipociti, lahko najdemo v koži. Njihova naloga je kopičenje maščob, na tak način se ustvarja energijska rezerva telesa.

S kopičenjem lipidov postajajo te celice vse večje in začnejo motiti pravilno delovanje venskega in limfatičnega sistema.

Naloga limfatičnega sistema je izločanje toksinov in spodbujanje drenaže. Vzpostavi se začaran krog: maščobne celice se večajo, pojavijo majhne vdolbinice na nogah in zadnjici, celo na rokah in trebuhu: to je adipozni celulit.

Vodni celulit je drugačen, saj je posledica slabe limfne cirkulacije. Voda se ujame v tkivo, namesto da bi jo limfatični sistem izločil, posledica je zatekanje, edemi.

Vodni celulit je najpogostejši in ne prizadene le ljudi s čezmerno telesno težo. Obstaja več tehnik, ki učinkovito odpravijo celulit, najpomembnejša pa ostaja zdrava prehrana. Treba je omejiti uživanje sladkorja in uživati več zelenjave, ki spodbuja drenažo organizma.

Tudi masaža je učinkovita za vnovično aktivacijo limfatične cirkulacije na lokalnih predelih.

Zakaj izbrati KETO DRENAŽA?

                                    

        Vitkost                      Zmanjšanje celulita                    Drenaža

Ta napitek vsebuje izvlečke rastlin, ki spodbujajo odvajanje odvečne vode iz telesa. Ta napitek bo zmanjšal zadrževanje vode, toksine in celulit. Je popoln zaveznik pri hujšanju. Zahvaljujoč izgubi vode bo vaša silhueta preoblikovana, videz kože pa izboljšan.

Naše izbrane sestavine

Naše formulacije razvijajo strokovnjaki, pri čemer izbirajo nove, inovativne aktivne učinkovine, optimalno koncentracijo in dokazano učinkovitost.

Biocyte je zaupanja vredna blagovna znamka. Z uporabo izdelkov Biocyte izberete vrhunske izdelke, saj si vaša lepota zasluži najboljše.

KETO DRENAŽA združuje hibiskus, L-karnitin, mate čaj in grozdne tropine. Štiri učinkovine, ki delujejo v sinergiji – za vaše popolno zadovoljstvo.

Hibiskus

Hibiskus je antioksidant, saj vsebuje veliko vitamina C in polifenolov, zato ščiti celice epidermisa. KETO DRENAŽA vsebuje v dnevnem odmerku 375 mg ekstrakta hibiskusa.

L-karnitin: Dnevni odmerek KETO DRENAŽA vsebuje 250 mg L-karnitina.

Mate: Mate je rastlina iz Latinske Amerike. Listi te rastline običajno vsebuje 1 % kofeina, zaradi česar je ta rastlina po vsebnosti kofeina med čajem in kavo. Kofein, ki ga vsebujejo listi mate, poveča dnevno porabo kalorij, saj spodbuja metabolizem.

Grozdne tropine: Grozdne tropine so suhi preostanek grozdja. Po nekaterih znanstvenih študijah lahko grozdne tropine delujejo kot naravna drenaža. Pozitivni rezultati so bili opaženi predvsem proti celulitu. Tako pripomorejo k preoblikovanju silhuete in k zmanjšanju telesne teže.

Viri: Študija, v kateri je sodelovalo 61 prostovoljcev, moški in ženske, stari od 18 do 60 let (ITM (Indeks telesne mase): ženske > 23, moški > 25). Kremo BUM BUM so uporabljali 2-krat na dan, 56 dni.  Andersen T, Fogh J. Weight loss and delayed gastric emptying following a South American herbal preparation in overweight patients. J Hum Nutr Diet 2001 Jun;14(3):243-50

AKTIVNE UČINKOVINE

  • GROZDNE TROPINE
  • HIBISKUS
  • L-KARNITIN
  • MATE

UPORABA: Pred uporabo premešajte. Zmešajte 25 ml na dan v kozarcu vode (200 ml) in popijte naenkrat, najbolje zjutraj na tešče. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 30ih dneh.

Sestavine: Za priporočen dnevni odmerek (25 ml): voda; ekstrakt cvetov hibiskusa (Hibiscus sabdariffa L.) 375 mg; L-karnitin hidroklorid (pri čeme L-karnitin 250 mg); ekstrakt listov mate (Ilex paragueariensis A. St.-Hill) 120 mg; aroma hibiskusa; ekstrakt grozdnih tropin (Vitis vinifera) 50 mg (sulfiti); konzervansi (kalijev sorbat, natrijev benzoat); sladilo (steviol glikozidi).

 Vsebuje kofein (10,8 mg v priporočenem dnevnem odmerku). Ni primerno za otroke, mladostnike, nosečnice in doječe matere. 

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Pred odprtjem hranite na temnem, pri temperaturi do 25 ⁰C. Po odprtju hranite v hladilniku, v dobro zaprti originalni embalaži in porabite v 30ih dneh od odprtja. Zaradi vsebnosti rastlinskih ekstraktov se lahko pojavi usedlina.

PRIMERNO ZA VEGANE.

Neto volumen: 500 ml

Proizvaja: Biocyte, Francija