DETOX MASKA ZA OBRAZ – z aktivnim ogljem, 1 maska

DETOX MASKA – 96 % stopnja zadovoljstva od 1. uporabe dalje – Intenzivno navlažena in globinsko očiščena koža & Sijoča polt – Takojšnji rezultat

Detoks maska je maska z ogljem, s hialuronsko kislino in s kompleksom naravnih vlažilnih faktorjev Aquaderm. Osnova je iz celulozne kaše. Kožo intenzivno navlaži in globinsko očisti, polt pa osveži. S kože odstrani nečistoče. Kar 96 % uporabnikov je zadovoljnih z DETOX MASKO*.

11.50

Opis

Naša koža je izpostavljena številnim škodljivim zunanjim (onesnaženost, bakterije, sonce …) in notranjim dejavnikom (neustrezna prehraba, uživanje alkohola, kajenje …), ki lahko povzročajo nepravilnosti in neprivlačne mozolje na koži. Ta maska z ogljem je bila razvita za boj proti tem nepravilnostim. Oglje je vedno bolj priljubljena lepotna učinkovina. Sposobnost oglja za absorpcijo nečistoč je osupljiva. Oglje je namreč nabito s pozitivnimi ioni, ki delujejo kot magnet, saj privlačijo negativne ione, ki jih vsebujejo sebum in nečistoče. Oglje deluje kot prava goba. Koža je po uporabi Detox maske globinsko očiščena in bolj sijoča.

Oglje in celulozna kaša: porozna struktura, ki absorbira in prestreže čezmerne toksine in bakterije. Očisti in razstrupi kožo.

Hialuronska kislina je nujen gradnik kože. Ker veže za 1000-kratno lastno maso vode, skrbi za napeto in navlaženo kožo.

Aquaderm® SP intenzivno vlažilna kompleksna aktivna učinkovina, ki vsebuje koži naravne vlažilne faktorje (NVF), da izboljša raven naravne navlaženosti kože in prispeva, da ostane koža gladka in enakomerna.

Učinkovitost te maske je dokazana, in to od prve uporabe dalje, preizkušanje je potekalo pod dermatološkim nadzorom. Študija potrjuje takojšen globinski čistilni učinek, razstrupitev in bolj sijočo polt;

100 % testnih oseb je potrdilo, da so imeli že po prvi uporabi mehkejšo, voljnejšo in bolj svežo polt

95 % jih opaža, da je njihova koža mladostnejšega videza po 14ih dneh uporabe – ob uporabi maske enkrat na teden..

* Dermscan efficacy study on Biocyte mask detox, 20 women, D0 and D14.

REZULTATI

  • Odstranjene nečistoče: takojšen čistilni učinek.
  • Navlažena koža.
  • Sijoča polt.

AKTIVNE UČINKOVINE

  • Oglje in celulozna kaša
  • Hialuronska kislina
  • Aquaderm
  • Aloe Vera
  • Glicerin

UPORABA: Očistite obraz in odstranite ličila. Masko  razprite in si jo namestite na obraz. Deluje naj od 20 do 30 minut. Nato masko odstranite, s preostalim serumom nežno zmasirajte obraz. Kožo sperite. Masko si pripravite dvakrat na teden.

SESTAVINE: AQUA, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, UREA, GLYCINE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, NIACINAMIDE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM PCA, SODIUM LACTATE, POLYSORBATE 20, XANTHAN GUM, FRUCTOSE, INOSITOL, SODIUM BENZOATE, PARFUM, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, HEXYL CINNAMAL LIMONENE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL.

Maska je za enkratno uporabo. Samo za zunanjo uporabo. Ne zaužijte. V primeru stika z očmi takoj sperite z vodo. Samo za odrasle. Hranite na otrokom nedostopnem mestu. Hranite na temnem, hladnem in suhem mestu.

Neto teža: 20 g

Proizvaja: Biocyte, Francija