Energija & Poživljenost VITALNOST BIO, 30 tablet

VITALNOST BIO je certificirano organsko prehransko dopolnilo na osnovi gvarane. Sestavine prehranskega dopolnila VITALNOST BIO so ekološko pridelane. VITALNOST BIO pripomore k ohranjanju budnosti – zahvaljujoč ekstraktu gvarane – in k zmanjšanju utrujenosti – zahvaljujoč vitaminoma C in B12.

16.90

Opis

Zakaj jemati VITALNOST BIO?

Vzroki utrujenosti so raznoliki. Lahko je posledica neuravnoteženega tempa življenja s premalo sproščujočega spanca, neuravnotežene prehrane, pa tudi anksioznosti ali stresa. Simptomi utrujenosti zmanjšajo kakovost življenja in lahko vodijo do duševne in telesne izčrpanosti. Superživili, kot sta acerola in shiitake, sta energijski sestavini in vsebujeta antioksidante ter pomagata povrniti energijo in vitalnost. Sta naravna vira vitaminov C in B12, ki pripomoreta k zmanjšanju utrujenosti. Prehransko dopolnilo VITALNOST BIO vsebuje gvarano, acerolo, jagode goji, ginseng in shiitake, vse to v 100 % ORGANSKI tableti.

SKRBNO IZBRANE SESTAVINE

Naše formule razvijajo strokovnjaki iz inovativnih učinkovin v optimalni koncentraciji. Zaupanje blagovni znamki Biocyte pomeni zagotovilo za vrhunske izdelke, saj si vaše zdravje zasluži najboljše. Surovine izvirajo iz ekološke pridelave in so obnovljive, saj so iz biomase.

BIO ACEROLA IN BIO GVARANA

Acerola in gvarana sta aktivni učinkovini iz Južne Amerike; amazonski Indijancu so ju vedno uživali. Acerola so drobni, rdeči, češnjam podobni sadeži, znanstvenikom znani po visoki vsebnosti vitamina C, ki pripomore k zmanjšanju utrujenosti.

Gvarana je grm, katerega semena se uporabljajo zaradi poživljajočih lastnosti, saj vsebujejo kofein. Acerola in gvarana v prehranskem dopolnilu VITALNOST BIO sta ekološko pridelani v Južni Ameriki, saj spoštujemo njuno naravno okolje in optimalne rastne razmere.

BIO JAGODE GOJI

Jagode goji so sadje, ki ga gojijo že skoraj 2000 let na Kitajskem na področjih z zelo ostrim podnebjem. So podolgovate, rdeče, sladke jagode z drevesa Lycium barbarum. Te jagode vsebujejo zelo veliko hranil in antioksidantov. Jagode goji vsebujejo še posebej veliko vitamina C, esencialnega mikrohranila, ki ga naše telo potrebuje vsak dan.

BIO GINSENG

Ginseng je rastlina iz družine Araliacea. Ginseng v glavnem gojijo v Aziji v gorskih predelih in večino hranil najdemo v korenini. Ta rastlina je znana po svojih poživljajočih lastnostih in je značilna adaptogena rastlina. Adaptogena rastlina ima to sposobnost, da poveča telesno odpornost na stres, telesu omogoča lažje prilagajanje stresu.

BIO SHIITAKE

Shiitake je užitna goba in najpogosteje gojena goba takoj za šampinjoni. Shiitake za VITALNOST BIO so ekološko pridelane v Indiji, kjer je njihovo naravno okolje, na tak način najbolje ohranijo svojo kakovost. Ta goba naravno vsebuje veliko vitamina B12, zaradi česar pripomore k zmanjšanju utrujenosti.

REZULTATI

Vitamina C in B12 pripomoreta k zmanjšanju utrujenosti, ohranjanju normalnega energijskega metabolizma in normalnemu delovanju imunskega sistema.

Jemanje: Vzemite 1 tableto na dan, najbolje zjutraj, s kozarcem vode.

Prehransko dopolnilo z izvlečki organskih rastlin.

Primerno za vegane in vegetarijance.

Certificirano s strani Ecocert Fr-Bio-01 AGRICULTURE NON EU

AKTIVNE UČINKOVINE: 
  • ORGANSKI GVARANA
  • ORGANSKA ACEROLA
  • ORGANSKI GINSENG
  • ORGANSKE JAGODE GOJI
  • ORGANSKE SHIITAKE

Sestavine za priporočen dnevni odmerek (1 tableta): stabilizator (BIO acacia gum); ekstrakt jagod BIO acerole (Malpighia glabra) 77,7 mg (pri čemer vitamin C 12 mg, 15 % PDV*); ekstrakt semen BIO gvarane (Paullinia cupana) 75 mg; ekstrakt BIO riža (Oryza sativa); ekstrakt BIO jagod goji (Lycium barbarum) 50 mg; ekstrakt korenine BIO ginsenga (Panax ginseng CA Meyer) 50 mg; esktrakt BIO shiitak (Lentinula edodes) 0,375 mg, pri čemer vitamin B12 0,375 µg, 15 % PDV*).

*PDV = priporočen dnevni vnos

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Vsebuje kofein (2 mg v priporočenem dnevnem odmerku). Brez posveta z zdravnikom ni priporočljivo za nosečnice, doječe matere in otroke. Ni priporočljivo za ljudi, ki se zdravijo zaradi sladkorne bolezni. Hraniti na hladnem, suhem mestu, zaščiteno pred svetlobo.

Neto teža: 22 g

Proizvaja: Biocyte, Francija