Hujšanje brez občutka lakote KETO FATBURNER, 60 kapsul za ketogeno dieto

KETO FATBURNER® je prehransko dopolnilo, ki deluje na nakopičene maščobe. Kapsule za ketogeno dieto.

Podpira metabolizem med ketogeno dieto, in to s kakovostnimi učinkovinami, ki delujejo sinergistično. Kapsule za ketogeno dieto so idealne za tiste, ki želite shujšati, in to brez občutka lakote in frustracij.

27.00

Opis

Kapsule za ketogeno dieto

Ketogena dieta ima nekaj temeljnih prehranskih pravil, ki signifikantno spremenijo naše prehranjevalne navade. Na splošno pomeni drastično zmanjšanje uživanja ogljikovih hidratov, zmerno uživanje beljakovin (meso, jajca, ribe …) in sorazmerno veliko izbranih mastnih snovi.

Ta mastne snovi ali maščobne kisline oblikujejo zalogo, ki omogoča celicam pridobivanje energije. Za ljudi s čezmerno telesno težo to pomeni, da bo telo v stanju ketoze, izkoriščalo odvečne maščobne celice, kar tudi pojasnjuje učinkovit vpliv ketogene diete na hujšanje.

Naše izbrane aktivne učinkovine

Naše formule razvijajo strokovnjaki iz novih in inovativnih, dokazano učinkovitih aktivnih učinkovin v optimalni koncentraciji. Blagovna znamka Biocyte je vredna zaupanja. Z uporabo izdelkov Biocyte uporabljate vrhunske izdelke, saj si vaša lepota in zdravje zaslužita najboljše.

Liposomalni ekstrakt zelenega čaja: Že leta raziskujejo prednosti zelenega čaja, natančneje, njegov vpliv na zmanjšanje telesne teže.

Naš ekstrakt kapsule zelenega čaja vsebuje veliko katehinov, flavonoidov z antioksidantnimi lastnostmi. V znanstveni študiji iz leta 2013 (1) so proučevali vpliv katehinov in kofeina v listih zelenega čaja in ugotovili, da v treh mesecih zmanjšajo telesno težo za do 15 %.

Katehini delujejo namreč termogeno na telo, povečajo bazalni metabolizem: telo porabi več kalorij na dan, zaradi česar se zmanjša telesna teža (če se hkrati uravnoteženo in zdravo prehranjujemo).

L-karnitin: L-karnitin je molekula, ki jo sintetizira telo iz dveh aminokislin lizin in metionin. Ta molekula sodeluje pri transportu verig maščobnih kislin do mitohondrijev – ima energetsko vlogo.

Vitamin B5: Vitamin B5 (pantotenska kislina) je vodotopni vitamin. Njegova glavna vloga je sodelovanje v presnovi beljakovin, natančneje v oblikovanju mišičnega tkiva.

Ketoni: Ketoni so majhni metaboliti, ki so zelo koristni v ketogeni dieti. V bistvu so med ketogeno dieto vir energije za mišice, možgane in ledvice, ko s hrano zaužijemo zelo malo ogljikovih hidratov.

Če je v hrani veliko maščobnih kislin ali so prisotne v maščobnih zaloga telesa, se le-te v procesu beta oksidacije pretvorijo v ketonska telesa. Ta proces poteka v jetrnih celicah, natančneje v mitohondrijih jetrnih celic.

Rezultat beta oksidacije so tri vrste ketonskih teles:

  • acetocetna kislina
  • 3-hidroksibutanojska kislina
  • aceton

Ko ketoni nastanejo, jih jetra sprostijo v krvni obtok in takrat postanejo na voljo kot vir energije za srčno mišico, mišice, renalne in skeletne celice. Kadar pa raven ketonov v krvi doseže določeno stopnjo, jih začne tudi možgani uporabljati namesto glukoze kot alternativni vir energije.

Izjema je aceton. To ketonsko telo ne preide v krvni obtok, temveč se izloči iz telesa s sečem ali z izdihanim zrakom.

L-arginin alfa ketoglutarat (AAKG): AAKG je semiesencialna aminokislina. Semiesencialna, ker jo v dovoljšnji količini sintetizira telo. A ne glede na to je med ketogeno dieto priporočljiv dodaten vnos v telo. To pa zato, ker spodbuja tvorbo s pomočjo boljšega transporta hranil mišicam.

KETO FATBURNER je del celovitega programa. Za celovito delovanje je to prehransko dopolnilo priporočljivo kombinirati z drugimi izdelki in linije KETO.

Rezultati: Vitamin B5 pripomore k normalnemu energijskemu metabolizmu, zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter k boljši mentalni zmogljivosti.

Vir: (1) Scientific study, 2013, on green tea extract, 300mg per day, 100 people, 3 months

Aktivne učinkovine:

  • L-KARNITIN
  • VITAMIN B5
  • Ekstrakt ZELENEGA ČAJA
  • KETONI
  • L-ARGININ ALFA KETOGLUTARAT (AAKG)

Jemanje: Vzemite 3 kapsule na dan: 2 zjutraj in 1 opoldne; s kozarcem vode

Sestava za priporočen dnevni odmerek (3 kapsule): malinovi ketoni; omot kapsule (želatina, barvilo: železov oksidi); L-karnitin tartrata, pri čemer L-karnitin 250 mg; liposomalni ekstrakt listov zelenega čaja Camellia sinensis L. Kuntze 300 mg (emulgator: lecitini); ekstrakt listov zelenega čaja Camellia sinensis L. Kuntze 151 mg; L-arginin alfa ketoglutarat 100 mg; kalcijev D-pantotenat, pri čemer vitamin B5 6 mg/100 PDV*; sredstvo proti sprijemanju: talk, magnezijeve soli maščobnih kislin. (*PDV = priporočen dnevni vnos)

Prehransko dopolnilo ne nadomešča zdrave in uravnotežene prehrane. Uporabljajte kot del raznolike in uravnotežene prehrane. Upoštevajte načela zdravega življenjskega sloga. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Ni priporočljivo za bolnike s sladkorno boleznijo. Vsebuje kofein (max 10,57 mg v priporočenem dnevnem odmerku). Ni priporočljivo za otroke, mladostnike, nosečnice in doječe matere. Hranite na otrokom nedostopnem mestu. Hranite na suhem, hladnem in zračnem mestu.

Neto teža: 40 g

Proizvaja: Biocyte, Francija