Hujšanje & razgradnja maščobe med spanjem KETO SLIM NUIT, 60 kapsul

KETO SLIM NUIT® podpira hujšanje in razgradnjo nakopičene odvečne telesne maščobe. Med ketogeno dieto pomaga ohranjati ketozo ponoči. 

Prehransko dopolnilo s Coleus forskohlii, z vitaminom B6, s holinom, z melatoninom, guggulom, malinovimi ketoni, aminokislinami in z inozitolom.

27.00

Opis

Zvečer, preden zaspite, vam KETO SLIM NUIT pomaga med ketogeno dieto. Deluje na razgradnjo nakopičene odvečne telesne maščobe in skrajša čas, da zaspite.

Rezultat inovacije laboratorija Biocyte je ohranjanje ketoze ponoči in hkrati uravnavanje telesne teže. Za celovito delovanje kombinirajte KETO SLIM NUIT z drugimi izdelki iz linije KETO.

Zakaj izbrati KETO SLIM NUIT?

 • Uravnavanje teže – Pripomore k uravnavanju telesne teže
 • Razgradnja maščob – Uravnava presnovo in pripomore k razgradnji nakopičenih maščob
 • Sproščujoče spanje – Skrajša čas, da zaspite

Ketogena dieta:

Če naše celice potrebuje sladkor, bi moral zadoščati sladkor rastlinskega izvora, ki ga v telo vnesemo z zaužito zelenjavo in s sadjem v okviru uravnotežene in raznolike prehrane, vključno s kakovostnimi maščobnimi kislinami in beljakovinami.

A danes temu že dolgo ni več tako, saj je povsod preveč sladkorja, hitrega sladkorja in/ali predelanega sladkorja. Sladkor je postal glavni razlog bolezni, ki bi jih bilo mogoče preprečiti s preprosto spremembo prehrane.

Ketogena dieta temelji na uživanju malo ogljikovih hidratov (sladkorjev) in na povečanem vnosu lipidov, ki postanejo nov vir energije v telesu.

Ko drastično zmanjšamo delež sladkorja v naši prehrani in povečamo delež maščob, se namreč telo prilagodi in začne energijo pridobivati iz maščob: s pomočjo ketonov. Le-ti lahko nadomestijo vnos energije, ki jo je telo prej pridobivalo iz ogljikovih hidratov.

Brez omejevanja kalorij

Že desetletja vsaka nova sezona prinese bolj ali manj ekscentrične diete, ki skoraj vedno temeljijo na odpovedovanju ali neravnovesju in vedno vodijo do hudih napak, vnovičnega pridobivanja teže, teža pa je po dieti nemalokrat celo višja, kot je bila pred hujšanjem

Mehanizem teh napak je znan: naši možgani so programirani, da se soočajo z lakoto. Če je ta lakota huda in pogosta, bodo možgani telesu sporočili, naj ustvari »zalogo« za vsak primer. Stradate? Vaše telo načrtuje, da prihrani nekaj dodatne maščobe, ko boste začeli jesti normalno, da ne bo spet stradalo. Bolj kot stradate, več maščobe se vam kopiči.

Med ketogeno dieto vnos kalorij ni omejen, zato ni nobenih frustracij za telo.

Formulo KETO SLIM NUIT so razvili strokovnjaki, sestavljajo jo inovativne učinkovine v optimalni koncentraciji in z dokazano učinkovitostjo. Biocyte je zaupanja vredna blagovna znamka, z uporabo izdelkov Biocyte ste lahko prepričani, da uporabljate vrhunske izdelke, saj si vaša lepota in zdravje zaslužita najboljše.

KETO SLIM NUIT vsebuje malinove ketone, ki pomagajo ohranjati ketozo ponoči. Indijska kopriva (Coleus forskohlii) sodeluje v sintezi dveh encimov: lipaza in adenilat ciklaza, ki pripomoreta k sproščanju maščobe. Melatonin pripomore h globokemu in sproščujočemu spancu, da lahko hujšate tudi med spanjem.

 • Indijska kopriva (Coleus forskohlii) je tropska rastlina iz Indije, ki deluje termogeno na telo, s čimer zviša bazalni metabolizem. Aktivna učinkovina v tej rastlini je forskolin, ki vpliva na uravnavanje metabolizma in razgradnje maščob.
 • Guggul je rastlina iz Indije. Zdravilni učinki smole guggula so znani že okoli 3000 let. Guggul je sestavina številnih tradicionalnih pripravkov za uravnavanje teže.
 • Melatonin in inozitol: melatonin je hormon, ki ga normalno izloča epifiza, majhna žleza v naših možganih. Izločanje melatonina se postopoma zvišuje, ko se začne temniti, torej je tema odločilna za njegovo izločanje. Nekateri dejavniki lahko to izločanje melatonina zmotijo, na primer jet lag, nočno delo ali okoljski dejavniki, kot so zunanji hrup ali svetleči ekrani.
 • Holin pripomore k normalnemu metabolizmu lipidov in k ohranjanju normalnega delovanja jeter.
 • Vitamin B6 je vodotopen vitamin. Pripomore k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, normalnemu energijskemu metabolizmu, delovanju imunskega in živčnega sistema ter metabolizmu proteinov in glikogena
 • Ketoni so majhni metaboliti, zelo uporabni pri ketogeni dieti. So namreč vir energije za mišice in možgane med ketogeno dieto, saj s hrano v telo več ne vnašamo ogljikovih hidratov. Kadar je prisotnih veliko maščobnih kislin, vnesenih s hrano ali v obliki maščobnih rezerv telesa, se v procesu beta oksidacije pretvorijo v ketonska telesa. Ta proces poteka v jetrnih celicah, natančneje v mitohondrijih. Rezultat te beta oksidacije so tri vrste ketonskih teles: acetocetna kislina, 3-hidroksibutanojska kislina in aceton. Ko ketoni nastanejo, jih jetra sprostijo v krvni obtok in takrat so na voljo kot vir energije za srčno mišico, mišice, renalne in skeletne celice. Ko raven ketonov v krvi doseže določen nivo, jih začnejo uporabljati tudi možgani kot alternativni vir energije glukozi. Izjema je aceton. To ketonsko telo ne bo prešlo v krvni obtok, temveč se izloči iz telesa s sečem ali z izdihanim zrakom.

KETO SLIM NUIT je del celovitega programa. Za popolno delovanje je te kapsule priporočljivo združiti z ostalimi izdelki iz linije KETO.

Rezultati:

 • Vitamin B6 pripomore k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, normalnemu energijskemu metabolizmu, normalnemu metabolizmu proteinov in glikogena ter k normalnemu delovanju imunskega sistema.
 • Holin pripomore k normalnemu metabolizmu lipidov in k ohranjanju normalnega delovanja jeter.

Aktivne učinkovine:

 • VITAMIN B6
 • EKSTRAKT GUGGULA
 • EKSTRAKT MALIN
 •      pri čemer MALINOVI KETONI
 • HOLIN
 • ORNITIN
 • INOZITOL
 • ARGININ
 • EKSTRAKT INDIJSKE KOPRIVE
 • LIZIN
 • MELATONIN

Jemanje: Vzemite 3 kapsule na dan pred spanjem; s kozarcem vode

Sestavine za priporočen dnevni odmerek (3 kapsule): ekstrakt smole guggula (Commipfora mukul Engl.) 501 mg; ekstrakt plodov malin (Rubus idaeus L.) 417 mg (maltodekstrin, aroma) (pri čemer ketoni 250 mg); omot kapsule (želatina, barvila: železovi oksidi, indigotin); holinov citrat (pri čemer holin 100 mg); L-ornitin alfa ketoglutarat (pri čemer L-ornitin 51 mg); inozitol 100 mg; L-arginin 100 mg; ekstrakt korenine indijske koprive Coleus forskohlii Wild Briq 100 mg; emulgator: magnezijeve soli maščobnih kislin; L-lizin hidroklorid (pri čemer L-lizin 25 mg); sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid [nano]; piridoksin hidroklorid (pri čemer vitamin B6 1,37 mg/98 % PDV*); melatonin 1 mg. (*PDV = priporočen dnevni vnos)

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hranite na suhem, hladnem in zračnem mestu. Ni priporočljivo za otroke, mladostnike, nosečnice in doječe matere. Ni priporočljivo za ljudi, ki jemljejo zdravila za sladkorno bolezen ali imajo težave s srcem. 

Neto teža: 41 g

Proizvaja: Biocyte, Francija