Imunost & Energija ACEROLA 1100 mg BIO, 20 žvečljivih tablet – 1 tableta na dan

100 % BIO žvečljive tablete – tudi za vegetarijance & vegane

Biocyte ACEROLA 1100 mg BIO je certificirano organsko prehransko dopolnilo na osnovi acerole. Acerola je sadj, ki izvira iz Južne Amerike in naravno vsebuje veliko vitamina C.

ACEROLA 1100 mg BIO pripomore k zmanjšanju utrujenosti in normalnemu delovanju imunskega sistema – zahvaljujoč vitaminu C.

Žvečljive tablete za otroke in odrasle z naravno aromo ekološko pridelanih rdečih sadežev.

11.90

Opis

Zakaj jemati ACEROLO 1100 mg BIO?

Sezonske spremembe, stres ali neuravnotežena prehrana so dejavniki, ki lahko oslabijo telesno imunsko obrambo. Posledično postanemo dovzetnejši za zunanje vplive in pojavijo se simptomi utrujenosti. Acerola so drobne rdeče jagode, gojene v Braziliji. Že stoletja se uporabljajo v zdravilne namene, saj je acerola ena izmed vrst sadja, naravno z največ vitamina C, esencialnega vitamina, ki sodeluje v številnih bioloških funkcijah.

KORISTI ACEROLE

Utrujenost vpliva na družabno in poklicno življenje ter na mentalno zdravje. Normalno je, če smo občasno bolj utrujeni, na primer ob začetku zime ali po večjem stresu.

Naravni vitamin C, ki ga vsebuje ACEROLA 1100 mg BIO, pripomore k zmanjšanju mentalne in telesne utrujenosti, da boste lahko v formi ves dan.

Kadar je naše telo izpostavljeno, je naš imunski sistem najpomembnejša obramba. Izjemnega pomena je skrb, da deluje brezhibno. Vitamin C v ACEROLA 1100 mg BIO pripomore k pravilnemu delovanju imunskega sistema za odpornost organizma.

Celice v našem telesu so izpostavljene prostim radikalom, v glavnem zaradi UV-žarkov sonca ali onesnaženosti, kar se imenuje oksidativni stres. Ta fenomen je še posebej pomemben pri procesu staranja kože. Vitamin C je antioksidant, kar pomeni, da pripomore k zaščiti celic pred prostimi radikali.

ACEROLA 1100 mg BIO vsebuje v vsaki žvečljivi tableti 1100 mg acerole, pri čemer vsebuje 170 mg vitamina C, kar je 212 % priporočenega dnevnega vnosa. Žvečljive tablete ACEROLA 1100 mg BIO so odličnega okusa in so 100 % organske s certifikatom ECOCERT, kar zagotavlja njihovo sledljivost in kakovost.

ZA OTROKE IN ODRASLE: Prehransko dopolnilo ACEROLA 1100 mg BIO je namenjeno vsej družini, žvečljive tablete so primerne za otroke, starejše od 6 let, in odrasle. 100 % organske žvečljive tablete so odličnega okusa.

REZULTATI

Zahvaljujoč vitaminu C iz ekološko pridelane acerole pripomore k:

  • Normalnemu delovanju imunskega sistema,
  • Normalnim mentalnim funkcijam,
  • Zmanjšanju utrujenosti
  • Zaščiti celic pred prostimi radikali.

JEMANJE

Otroci: ½ žvečljive tablete na dan, najbolje zjutraj ob zajtrku.

Odrasli: 1 žvečljiva tableta na dan, najbolje zjutraj ob zajtrku.

Prehransko dopolnilo z ekološko pridelano acerolo.

Primerno za vegane in vegetarijance.

Certificirano s strani Ecocert Fr-Bio-01 AGRICULTURE NON EU

AKTIVNA UČINKOVINA: BIO Acerola

Sestavine za priporočen dnevni odmerek (1 žvečljiva tableta): suh ekstrakt iz jagod BIO acerole 1100 mg (Malpighia glabra) (pri čemer vitamin C 170 mg, 212 % PDV*); BIO sladkor (33 %); BIO maltodekstrin; naravna aroma rdečih BIO sadežev; ekstrakt BIO riža (Oryza sativa).

*PDV = priporočen dnevni vnos

Prehransko dopolnilo ne nadomešča zdrave in uravnotežene prehrane. Upoštevajte načela zdravega življenjskega sloga. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Brez posveta z zdravnikom ni priporočljivo za nosečnice, doječe matere in otroke, mlajše od 6 let. Hranite na otrokom nedostopnem mestu. Hraniti na hladnem, suhem mestu, zaščiteno pred svetlobo.

Neto teža: 58 g

Proizvaja: Biocyte, Francija