Intelektualna zmogljivost, energija, razpoloženje MEMO RESTORE, 60 kapsul

Prehransko dopolnilo, ki pripomore k mentalni zmogljivosti in izboljšanju spomina. Z ekstraktom bakope, DMAE (dimetilaminoetanolom), s sojinim lecitinom, SAMe (S-adenozil-L-metionin), PQQ (pirolokinolin kinon), cinkom ter z vitaminoma B1 in B12.

34

Opis

Hiter tempo življenja vodi do stresnih situacij, anksioznosti in škodljivega vedenja za možgane, kot so kajenje, uživanje alkohola in jemanje nekaterih zdravil. Posledice so zmanjšanje števila nevronov, kognitivni sistem oslabi in pojavijo se težave s spominom. MEMO RESTORE je nootropno prehransko dopolnilo, ki zmanjša staranje celic ter spodbuja spomin in koncentracijo. Nootropiki se uporabljajo za spodbujanje telesa, predvsem pa možganov, da se poveča sposobnost pomnjenja, koncentracije, kreativnosti, izboljša se obvladovanje stresa in tvorba energije.

Inovativno prehransko dopolnilo MEMO PERFORM združuje učinkovine, koristne za kognitivno zdravje.

REZULTATI:

 • Izboljšana sposobnost učenja in pomnjenja.
 • Izboljšana energija.
 • Okrepljene kognitivne funkcije.

AKTIVNE UČINKOVINE:

 • EKSTRAKT BAKOPE
 • DMAE (dimetiaminoetanol)
 • SOJIN LECITIN (FOSFATIDILHOLIN)
 • SAMe (S-adenozil-L-metionin)
 • PQQ (PIROLOKINOLIN KINON)
 • CINK pripomore k normalnim kognitivnim funkcijam, normalnemu delovanju imunskega sistema, zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
 • VITAMIN B1 (tiamin) pripomore normalnemu energijskemu metabolizmu, normalnemu delovanju živčnega sistema, normalnim psihološkim funkcijam in k normalnemu delovanju srca.
 • VITAMIN B12 pripomore k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, normalnemu delovanju živčnega in imunskega sistema ter sodeluje v procesu delitve celic.

JEMANJE: 2 kapsuli na dan naenkrat, ob kosilu. Lahko v kombinaciji z MEMO PROTECT ali MEMO RESTORE. Priporočljiva je redna uporaba.

Za koga?

 • Za tiste, ki želijo ohranjati svoje možgane fit.
 • Za aktivne ljudi, ki želijo okrepiti svoj spomin med intenzivnimi ali podaljšanimi intelektualnimi aktivnostmi (sestanki, seminarji, intervjuji, jet lag …).

Hranilna vrednost za priporočen dnevni odmerek (2 kapsuli):

Cink …………………………………..…………………… 2 mg/20 % PDV*

Tiamin (vitamin B1) ……………………..….…. 0,33 mg/30 % PDV*

Vitamin B12 ……………………………………..…. 0,37 µg/15 % PDV*

Ekstrakt bakope ……………………………….…. 250 mg

DMAE (dimetilaminoetanol) ……….……..…. 50 mg

SAMe (S-adenozil-L-metionin) ……………… 30 mg

Sojin lecitin v prahu ……………………………. 100 mg

Pri čemer fosfatidilholin ……………………….. 30 mg

PQQ (pirolokinolin kinon) ………………………. 5 mg

*PDV = priporočen dnevni vnos

Sestavine: Bacopa monnieri (L.) Wettst. ekstrakt cele rastline; sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalinična celuloza; omot kapsule (želatina; barvila: železovi oksidi [NANO]; dimetilaminoetanol bitartrat (pri čemer dimetilaminoetanol (DMAE)); sojin lecitin v prahu (pri čemer fosfatidilholin); S-adenozil-L-metionin disulfat tozilat (pri čemer S-adenozil-L-metionin (SAMe)); sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin; dinatrijeva sol pirolokinolin kinon (PQQ); liposomalni cinkov kompleks UltraZin® [cinkov oksid; preželatiniziran rižev škrob (Oryza sativa); emulgatorji: sukrozni estri maščobnih kislin, lecitini]; tiamin hidroklorid (pri čemer tiamin (vitamin B1)); vitamin B12.

Prehransko dopolnilo z ekstraktom Bacope, DMAE, s sojinim lecitinom, SAMe, PQQ (dinatrijeva sol pirolokinolin kinona), cinkom in z vitamini.

Prehransko dopolnilo ne nadomešča zdrave in uravnotežene prehrane. Upoštevajte načela zdravega življenjskega sloga. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hranite na otrokom nedostopnem mestu. To prehransko dopolnilo je primerno samo za odrasle. Ni priporočljivo za nosečnice in doječe matere. Hranite na hladnem, zračnem, suhem in temnem mestu.

Neto teža: 29 g

Proizvaja: Biocyte, Francija