KOLAGEN MAX ANTI AGE MARIN 10 g, 210 g

KOLAGEN MAX MARIN 10 g je prehransko dopolnilo, s sladilom, z visokim odmerkom morskega kolagena (10 g) in s hialuronsko kislino (110 mg). S sladilom.

Z okusom pasijonke.

60

Opis

Laboratorij Biocyte je razvil formulo z visokim odmerkom kolagena tipa I morskega izvora. Kolagen je francoskega porekla.

Kolagen je eden od esencialnih gradnikov kože – poleg hialuronske kisline in elastina. Po 25. letu se začne tvorba kolagena strmo spuščati. Posledično postane koža manj čvrsta in pojavijo se lahko gube.

Zakaj izbrati KOLAGEN MAX MARIN 10 g?
  • Dokazana učinkovitost: za do 23 % izboljšana navlaženost kože in 24 % bolj elastična koža po 12 tednih
  • Kolagen morskega izvora: kolagena tipa I
  • Visok odmerek: en odmerek dnevno je vir 10 g hidroliziranega kolagena in 110 mg hialuronske kisline
Aktivne učinkovine:
  • Hidroliziran ribji kolagen
  • Hialuronska kislina
Hranilna vrednost za priporočen dnevni odmerek (10,5 g):

Hidrolizat morskega kolagena ………… 10 g

Hialuronska kislina ………………………. 110 mg

Uporaba: 1 zvrhano merico (10,5 g) praška prelijte z 250 ml vode in mešajte, da se povsem raztopi. Za boljše raztapljanje lahko uporabite šejker. Popijte enkrat na dan.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Ni priporočljivo za nosečnice, doječe matere in otroke – brez poprejšnjega posveta z zdravstvenim delavcem.

Hraniti pri temperaturi do 25 °C, v originalni, zaprti embalaži, zaščiteno pred svetlobo.

Sestava: Hidroliziran ribji kolagen; barvili: rdeča pesa, riboflavin; naravna aroma pasijonke; natrijev hialuronat (pri čemer hialuronska kislina); sladilo: steviol glikozidi iz stevije; maltodekstrin

Neto teža: 210 g

Proizvaja: Biocyte, Francija