Koncentracija, učenje in spomin MEMO PERFORM, 60 kapsul

Prehransko dopolnilo, ki pripomore k dobrim kognitivnim funkcijam, izboljša koncentracijo ter spodbuja zmožnost učenja in pomnjenja. Z vitaminoma B2 in B5, ekstraktom bakope, s sojinim lecitinom, DMAE (dimetilaminoetanolom) in s koencimom Q10.

30

Opis

Po 18. letu se začne število nevronov zmanjševati. To je fenomen, na katerega vplivajo stres, utrujenost in anksioznost. Kognitivni sistem oslabi in pojavijo se težave s spominom. MEMO PERFORM je nootropik, ki optimalno aktivira celice, potrebne za intelektualno delovanje. Nootropiki se uporabljajo za spodbujanje telesa, predvsem pa možganov, da se poveča sposobnost pomnjenja, koncentracije, kreativnosti, izboljša se obvladovanje stresa in tvorba energije.

Inovativno prehransko dopolnilo MEMO PERFORM združuje učinkovine, koristne za kognitivno zdravje.

REZULTATI: 

 • Izboljšana sposobnost učenja in pomnjenja.
 • Optimizirana koncentracija.
 • Okrepljene kognitivne funkcije.
 • Zmanjšana stres in živčna utrujenost.

AKTIVNE UČINKOVINE:

 • EKSTRAKT BAKOPE
 • SOJIN LECITIN in FOSFATIDILSERIN
 • DMAE (dimetiaminoetanol)
 • KOENCIM Q10
 • VITAMIN B5 pripomore k boljši mentalni zmogljivosti, k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter normalnemu energijskemu metabolizmu.
 • VITAMIN B2 pripomore k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, normalnemu delovanju živčnega sistema, normalnemu energijskemu metabolizmu, zaščiti celic pred oksidativnim stresom, ohranjanju normalnih rdečih krvničk, ohranjanju normalnega vida, ohranjanju normalnih mukoznih membran, ohranjanju normalne kože in k normalnemu metabolizmu železa.

JEMANJE: 2 kapsuli na dan naenkrat, med obrokom. Lahko v kombinaciji z MEMO RESTORE.

Za koga?

 • Za študente ali tiste, ki se intenzivno pripravljajo za akademske izpite ali tekmovanja, opravljajo teste, udeležujejo seminarjev …
 • Za tiste, ki želijo optimizirati svoj spomin in koncentracijo ter zmanjšati utrujenost in izčrpanost v obdobjih povečanega stresa.

Hranilna vrednost za priporočen dnevni odmerek (2 kapsuli):

Vitamin B5 ………………………………………….. 1,8 mg/30 % PDV*

Vitamin B2 ………………………………………… 0,42 mg/30 % PDV*

Ekstrakt bakope …………………………………. 250 mg

Sojin lecitin v prahu …………………………… 250 mg

Pri čemer fosfatidilholin …………………… 50 mg

Pri čemer fosfatidilserin …………………… 50 mg

Dimetilaminoetanol (DMAE) ………………… 80 mg

Koencim Q10 ……………………………………….. 60 mg

*PDV = priporočen dnevni vnos

Sestavine: Bacopa monnieri (L.) Wettst. ekstrakt cele rastline; sojin lecitin v prahu (pri čemer fosfatidilholin in fosfatidilserin); dimetilaminoetanol bitartrat (pri čemer dimetilaminoetanol (DMAE)); omot kapsule (želatina; barvila: železovi oksidi [NANO]; sredstvo za povečanje prostornine: dikalcijev fosfat; koencim Q10; sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin; kalcijev D-pantotenat (pri čemer pantotenska kislina (vitamin B5)); riboflavin (vitamin B2).

Prehransko dopolnilo s sojinim lecitinom in fosfatidilserinom, z DMAE, s koencimom Q10, z ekstraktom bakope in vitaminom B2 in B5. 

Prehransko dopolnilo ne nadomešča raznolike in uravnotežene prehrane ali zdravega življenjskega sloga. Ne prekoračite priporočenega odmerka. Hranite na otrokom nedosegljivem mestu. Ni primerno nosečnice, doječe matere in otroke, mlajše od 12 let. Hranite na hladnem, suhem in temnem mestu. 

Neto teža: 33 g

Proizvaja: Laboratoire Biocyte, Francija