Krema proti hiperpigmentacijam ECLAT EXTREME, 50 ml

Posvetljeni rjavi madeži

Biocyte Eclat Extreme je posvetlitvena krema za vašo kožo. Polt posvetli, postane enakomerna in sijoča. Zmanjša rjave madeže in preprečuje pojav novih.

ZA OBRAZ, VRAT, DEKOLTE IN PRSI

29

Opis

Biocyte ECLAT EXTREME krema je za tiste, katerih koža je medla, utrujena in brez žara, ki imate na koži rjave madeže ali rdečico in vse, ki želite bolj sijočo polt.

»Starostne pege«, imenovane lentigo senilis, povzroči ponavljajoče se izpostavljanje soncu: lahko se pojavijo tudi na mladi koži. Gre za skupke melanina, ki nastanejo zaradi dolgotrajnega ali intenzivnega izpostavljanja soncu.

Formula te kreme vsebuje reducirano obliko L-glutationa, vitamin C, Casta’neaTM in ekstrakt bele murve.

Belo murvo gojijo že od antičnih časov. Prvotno so jo gojili na Kitajskem, od koder tudi izvira. Na Kitajskem in Japonskem je že dolgo znana po svojih koristnih učinkih na kožo. Vsebuje veliko vitamina C, resveratrol triterpenoid, zaradi česar deluje proti rjavim madežem, če se uporablja na koži.

Aktivno učinkovino Casta’neaTM pridobivajo iz divjega kostanja, natančneje iz listov in skorje. Med drugim lahko zavira aktivnost tirozinaze, ključnega encima v sintezi melanina. Zato pripomore k zmanjša

30 % zmanjšanje tvorbe melanina(1), zahvaljujoč beli murvi. Melanin je pigment, ki je odgovoren za pojav rjavih madežev in pigmentiranosti kože.

17 % zmanjšanje pigmentiranosti kože(2), zahvaljujoč Casta’neaTM.

26 % zmanjšanje aktivnosti tirozinaze(2), ključnega encima v sintezi melanina – zahvaljujoč Casta’neaTM.

*Dokazana učinkovitost:

(1) Znanstvena študija in vitro z ekstraktom bele murve

(2) Znanstvena študija in vitro in ex vivo s Casta’neaTM

REZULTATI:

  • POSVETLJENA KOŽA, zahvaljujoč Casta’neaTM
  • ZMANJŠANI RJAVI MADEŽI, zahvaljujoč beli murvii
  • NAVLAŽENA KOŽA, zahvaljujoč Casta’neaTM

AKTIVNE UČINKOVINE:

nju pigmentiranosti kože.

L-glutation je protein, ki ga naravno tvori naše telo in uporablja za prenos vodika. Najdemo ga tudi v rastlinskih in živalskih celicah in celicah gliv. Je znan antioksidant in ima posvetlitvene lastnosti za kožo.

Biocyte ECLAT EXTREME Krema vsebuje dokazano učinkovite aktivne učinkovine:

  • BELA MURVA
  • REDUCIRANA OBLIKA L-GLUTATIONA
  • CASTA’NEATM
  • VITAMIN C

UPORABA:

Enkrat ali dvakrat na dan nanesite majhno količino kreme na očiščeno kožo obraza, vratu, dekolteja, prsi in rok.

Za koga?

  • Za tiste, ki imate rjave madeže na koži.
  • Za tiste, ki želite posvetliti svojo polt.
  • Za tiste, katerih koža je medla, utrujena in brez žara.

Samo za zunanjo uporabo. Ne zaužijte. Ni za uporabo pri otrocih. Hranite na otrokom nedostopnem mestu. Ne uporabljajte na poškodovani ali vzdraženi koži. Izogibajte se stiku z očmi. Če pride v stik z očmi, takoj sperite z veliko vode. Hranite na hladnem, suhem in temnem mestu. Ni priporočljivo za nosečnice in doječe matere.

Sestavine: Aqua (voda), Methylpropanediol, Dicaprylyl Carbonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin Biosacharide Gum-1, Morus Alba Leaf Extract (ekstrakt listov bele murve), Castanea Sativa Shell Extract (ekstrakt lubja divjega kostanja), Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Glutathione, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Linolenic Acid, Linoleic Acid, Arbutin, Carbomer, Lecithin, Chlorphenesin, Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Triethanolamine, Parfum (dišava).

Proizvaja: Biocyte, Francija