Napeta koža & zglajene gube HYALURONIC MAX, 240 g

Prehransko dopolnilo s hialuronsko kislino in z ekstraktom rjave alge Ascopyllum. S sladili.

Navlažena in napeta koža ter zglajene gube.

Anti-Aging smoothie HYALURONIC MAX je  prehransko dopolnilo za pripravo slastnega smoothija z okusom banana-jagoda za mladostno, navlaženo in napeto kožo z manj gubami.

35

Opis

Anti aging smoothie HYALURONIC MAX prehransko dopolnilo za pripravo slastnega smoothija z okusom banana-jagoda za mladostno, navlaženo in napeto kožo z manj gubami.

Hialuronska kislina je eden od treh temeljnih gradnikov kože. Je “lepilo” med vlakni elastina in kolagena – zagotavlja čvrstost kože. V telesu je naravno prisotna, a se njena koncentracija s staranjem znižuje.

Laboratorij Biocyte je inoviral in razvil anti-aging formulo HYALURONIC MAX z ultravisoko koncentracijo hialuronske kisline in esktraktom rjave alge Ascophyllum nodosum.

Rezultati: izboljša se čvrstost in celična regeneracija kože. Gube se zapolnijo*.

* (Študija Farcoderm of 28/05/2015, 21 žensk, povprečno starih 56,8 let je 28 dni jemalo 200 mg hialuronske kisline.)

S slastnim okusom banane in jagode vam to prehransko dopolnilo prinaša visoko koncentracijo anti-aging učinkovin. Namenjeno je vsem po 35. letu, katerih koža izgublja elastičnost in čvrstost. In vsem, ki ne želite jemati prehranskih dopolnil v obliki kapsul ali tablet, poznate pa koristi hialuronske kisline in si želite visoke odmerke.

Aktivni učinkovini:

  • Hialuronska kislina
  • Ekstrakt rjave morske alge (Ascophyllum nodosum)

Priprava: V šejker zlijte 100 ml vode in dodajte 2 zvrhani merici (14 g) praška Smoothie Hyaluronic Max. Dobro premešajte. Smoothie Hyaluronic Max si pripravite 1-krat na dan in ga popijte.

Hranilna vrednost za priporočen dnevni odmerek (14 g):

  • Hialuronska kislina ……………………………. 500 mg
  • Ekstrakt Ascophyllum nodosum ………….. 180 mg

Sestava: Maltodekstrin; posušeni bananini kosmiči (Musa x paradisiaca) 8.2%; sredstva za kislost: kalcijev citrat, citronska kislina, jabolčna kislina; natrijev hialuronat (vključno s hialuronsko kislino); plodovi jagode v prahu (Fragaria ananassa) 1.4%; ekstrakt rjavih morskih alg Ascophyllum nodosum (raki, školjke, ribe); barvila: karamela; naravna jagodna aroma z drugimi naravnimi aromami; koncentriran sok rdeče pese v prahu (Beta vulgaris); sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid; sredstvo za zgoščevanje: pektin, ksantan gum; naravna aroma banane z drugimi naravnimi aromami; sladili: sukraloza, kalijev acesulfam.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Ni primerno za nosečnice, doječe matere in otroke, mlajše od 12 let. Hranite na hladnem, suhem, temnem in zračnem mestu. 

Neto teža: 280 g

Proizvaja: Biocyte, Francija