Naravna samoporjavitev brez sončenja TERRACOTTA COCKTAIL SAMOPORJAVITEV, 30 kapsul

Terracotta Cocktail Samoporjavitev je inovativni kompleks pigmentov in rastlinskih ekstraktov v kombinaciji z vitaminom D: za čudovito, enakomerno samoporjavitev brez izpostavljanja soncu.

Sublimna polt • Vir vitamina D • Ugoden vpliv na splošno dobro počutje

Prehransko dopolnilo z Bixa, likopenom, Haematococcus pluvialis, zeaksantinom, luteinom in vitaminom D – za pigmentirano kožo brez izpostavljanja soncu, tudi pozimi.

22

Opis

Je vaša koža bleda, vaša polt pa brez žara in je videti utrujena? Čim se več ne izpostavljamo soncu, začne naša koža bledeti. ž

Edinstvena formula Terracotta Cocktail Samoporjavitev je obogatena z inovativnim kompleksom štirih pigmentov in zaokrožena z rastlinskim izvlečkom. Ta kompleks pripomore k sijoči, enakomerni samoporjavitvi, in to celo brez izpostavljanja soncu. Rezultat je čudovit ten, ki traja vse leto.

Za KOGA

  • Za vse, ki si želite ohranjati lep videz in lepo kožo ter preprečiti znake staranja.
  • Za vse, ki želite jemati vitamin D, ki pripomore k normalni pigmentiranosti vaše kože.

AKTIVNE UČINKOVINE

  • PRAH BIXA 
  • LIKOPEN 
  • ASTAKSANTIN 
  • ZEAKSANTIN 
  • LUTEIN 
  • VITAMIN D pripomore k normalnim ravnem kalcija v krvi, ohranjanju normalnih kosti, ohranjanju normalnega delovanja mišic in imunskega sistema ter sodeluje v procesu delitve celic.

Hranilna vrednost za priporočen dnevni odmerek (1 kapsula):

Prah Bixa ……………………………………………. 300 mg

Likopen ……………………………………………………8 mg

Ekstrakt Haematococcus pluvialis …………. 20 mg

      Pri čemer astaksantin …………………………. 1 mg

Zeaksantin ……………………………………………… 1 mg

Lutein ……………………………………………………. 1 mg

Vitamin D ………………………………….……….. 0,25 µg/50 % PDV*

*PDV = priporočen dnevni vnos

Jemanje: Vzemite 1 kapsulo na dan, ob obroku, s kozarcem vode. Kapsule jemljite 3 mesece. Ne nadomešča uporabe zaščite pred soncem, prilagojene vašemu tipu kože.

Sestava: semena Bixa orellana v prahu; omot kapsule (želatina, barvilo: karamel E150 c); likopen (podpora: maltodekstrin); ekstrakt Haematococcus pluvialis, titrirani na astaksantin; zeaksantin iz ekstrakta cvetov tagetesa (Tagetes erecta) (podpora: dekstrin; laktoza monohidrat – mleko; saharoza); mikroinkapsuliran lutein iz ekstrakta cvetov tagetesa (Tagetes erceta) (podpora: ogljikovi hidrati); emulgator: magnezijeve soli maščobnih kislin; sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid (nano); holekalciferol (vitamin D).

Prehransko dopolnilo z Bixa, likopenom, zeaksantinom, astaksantinom, luteinom in vitaminom D.

Hranite na otrokom nedostopnem mestu. Ni primerno za nosečnice, doječe matere in otroke, mlajše od 12 let. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hranite na hladnem, suhem in zračnem mestu. Prehransko dopolnilo ne nadomešča zdrave in uravnotežene prehrane. Upoštevajte načela zdravega življenjskega sloga.

Neto teža: 24,7 g

Proizvaja: Biocyte, Francija