Ohranjen mladostni kapital KOLAGEN EXPRESS UV REPAIR, 10 vrečk (s sladilom)

Kolagen in kompleks Helioprotect® za zaščiteno in odpornejšo kožo, zmanjšanje gub in rjavih madežev. Za ohranjen mladostni kapital kože in zmanjšane znake staranja.

Prehransko dopolnilo  s kolagenom ter z ekstraktoma zelenega čaja in melon. S sladili.

28.00

Opis

Kolagen je eden od osnovnih gradnikov kože. Z leti in zaradi izpostavljanja soncu se njegova tvorba zmanjša in koža postane manj prožna. Prvim gubam se pridružijo rjavi madeži, ki so prvi znaki staranja zaradi sonca.

Poleg naravnih procesov staranja je koža nenehno izpostavljena negativnim vplivom iz okolja, med katerimi je na prvem mestu izpostavljanje soncu. UV-žarki poškodujejo kolagenska vlakna, ki so nujna sestavina kože, posledično se pojavijo gube in rjave pege. Ta proces se imenuje fotostaranje kože.

Kombinacija kolagena in kompleksa Helioprotect® (z antioksidantno aktivno učinkovino superoksidna dismutaza (SOD) iz melon) pomaga reaktivirati naravno tvorbo kolagena, hkrati pa zmanjša pogostnost poškodb kože, ki jih povzročajo UV-žarki.

Koža je zaščitena in odpornejša, zmanjšajo se gube in rjavi madeži. Ohranjen je mladostni kapital kože, znaki staranja pa so zmanjšani.

Formulo KOLAGEN EXPRESS UV-REPAIR so razvili strokovnjaki laboratorija Biocyte, sestavljajo jo inovativne učinkovine v optimalni koncentraciji in z dokazano učinkovitostjo. Biocyte je zaupanja vredna blagovna znamka, z uporabo izdelkov Biocyte ste lahko prepričani, da uporabljate vrhunske izdelke, saj si vaša lepota zasluži najboljše.

Rezultati:

  • Preprečen pojav rjavih madežev.
  • Povečana odpornost na izpostavljanje soncu in zaščita pred poškodbami kože zaradi UV-žarkov.
  • Zmanjšane gube in preprečeni znaki staranja.

Aktivne učinkovine:

  • HIDROLIZAT KOLAGENA 5 g
  • KOMPLEKS Helioprotect®
  • ZELENI ČAJ

Jemanje: Vsebino 1 vrečke stresite v kozarec vode in premešajte, da se povsem raztopi. Popijte naenkrat, ob obroku. Uporabljajte 1 mesec. Z okusom melone in mete.

Sestava za priporočen dnevni odmerek (1 vrečka): hidrolizat kolagena 5 g (pri čemer 2,5 g hidrolizata ribjega kolagena); naravne arome; ekstrakt listov zelenega čaja Camellia sinensis L. 120 mg; paradižnik v prahu; sok melon Cucumis melo L. v prahu 20 g, pri čemer superoksidna dismutaza (SOD) 280 UI** (maltodekstrin, shellac); sladilo: steviol glikozidi.

**UI = internacionalnih enot

NE ŠČITI PRED SONČNIMI OPEKLINAMI. MED IZPOSTAVLJANJEM SONCU JE NUJNA UPORABA VAŠEMU TIPU KOŽE USTREZNE ZAŠČITE PRED SONCEM IN UPORABA SONČNIH OČAL.

Prehransko dopolnilo ne nadomešča zdrave in uravnotežene prehrane. Uporabljajte kot del raznolike in uravnotežene prehrane. Upoštevajte načela zdravega življenjskega sloga. Ni priporočljivo za otroke, mladostnike, nosečnice in doječe matere. Vsebuje kofein (največ 9,6 mg v priporočenem dnevnem odmerku). Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Če jemljeta zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom. Hranite na otrokom nedostopnem mestu. Hranite na suhem, hladnem in zračnem mestu.

Neto teža: 60 g