Priprava kože na sonce TERRACOTTA COCKTAIL SOLAIRE, 30 tablet

Prvo prehransko dopolnilo za samoporjavitev brez izpostavljanja soncu s čistim, naravnim melaninom. Vsebuje tirozin in baker, ki spodbuja porjavitev in deluje kot naravna zaščita.

Pripravite svojo kožo na izpostavljanje soncu. Za čudovito, enakomerno zagorelost.

25

Opis

Melanin je naravno prisoten v koži. Tvorijo ga melanociti kot odziv na izpostavljanje UV-žarkom. Melanin daje koži barvo in in povzroča porjavelost kože. Deluje tudi kot naravna zaščita proti poškodbam zaradi sonca.

Terracotta Cocktail Solaire je prvo prehrnasko dopolnilo s čistim melaninom, pridobljenim iz lupine črnih oliv. Vsebuje še aminokislino tirozin in baker, ki pripomore k normalni pigmentiranosti kože in k zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Terracotta cocktail Solaire pripravi kožo na izpostavljanje soncu, ščiti kožo in daje čudovit ten.

Za KOGA

  • Za tiste, ki imate svetlo polt.
  • Za tiste, ki želite hitro porjaveti.
  • Za tiste, ki se želite zaščititi pred poškodbami zaradi sonca med izpostavljanjem soncu.

Aktivne učinkovine

  • MELANIN 10 mg
  • TIROZIN 100 mg
  • BAKER 0,25 mg – pripomore k normalni pigmentiranosti kože in las, k zaščiti celic pred oksidativnim stresom, k normalnemu delovanju imunskega sistema in ohranjanju normalnega vezivnega tkiva.

JEMANJE: Vzemite 1 tableto na dan, ob obroku, s kozarcem vode. Tablete jemljite 1 mesec pred izpostavljanjem soncu, med njim in 1 mesec po njem.

Hranilna vrednost za priporočen dnevni odmerek (1 tableta):

L-tirozin ……………………….…….100 mg

Izvleček oliv ……………………….100 mg

Pri čemer melanin ….……………. 10 mg

Baker …………………………………0,25 mg / 25 % PDV*

*PDV = priporočen dnevni vnos

Sestava: sredstva za povečanje prostornine (mikrokristalinična celuloza, dibazični kalcijev fosfat, hidroksipropil celuloza, natrijeva karboksimetil celuloza); L-tirozin; izvleček lupine črnih oliv (Olea europaea), pri čemer melanin; emulgatorja: sojin lecitin, magnezijeve soli maščobnih kislin; prevleka (obloga: hidroksi propilmetil celuloza, smukec, glicerin; barvila: kalcijev karbonat, riboflavin, koncentrati jabolk, črnega ribeza in redkve); sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid (nano); bakrov glukonat, pri čemer baker. BREZ TITANOVEGA DIOKSIDA.

Ne nadomešča uporabe zaščite pred soncem, prilagojene vašemu tipu kože.

Prehransko dopolnilo z melaninom, s tirozinom in z bakrom.

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hranite na otrokom nedostopnem mestu. Ni priporočljivo za nosečnice, doječe matere in otroke, mlajše od 12 let. Uporabljajte kot del raznolike in uravnotežene prehrane. Upoštevajte načela zdravega življenjskega sloga. Hranite na hladnem, suhem in temnem mestu. Prehransko dopolnilo ne nadomešča zdrave in uravnotežene prehrane. Upoštevajte načela zdravega življenjskega sloga.

Neto teža: 21,6 g

Proizvaja: Laboratoire Biocyte, Francija