Proteolitični encim nove generacije SERAPEPTAZA 120 000 IE, 60 gastrorezistentnih tablet

SERAPEPTAZA® je prehransko dopolnilo, ki v priporočenem dnevnem odmerku vsebuje 120 000 UI proteolitičnega encima serapeptaza. Vitamin C zagotavlja antioksidantno
zaščito. Gastrorezistentna kapsula pa ščiti aktivni učinkovini pred želodčno kislino in tako zagotavlja dobro intestinalno absorpcijo.

23.00

Opis

Encimi so metabolni bio-katalizatorji, sodelujejo v velikem številu reakcij, ki potekajo v našem telesu, kot so prebava, izločanje hormonov in čiščenje telesa.
Tvorba encimov se s staranjem upočasni, slabo prebavljeni proteini pa lahko zamašijo sklepe in krvne žile. Proteolitični encimi imajo sposobnost razgradnje beljakovin, saj razcepljajo
peptidne vezi. To proteolitično delovanje pomaga izločiti nežive proteine, ki se kopičijo v našem telesu.

Zakaj izbrati našo serapeptazo?

                                                          

Proteolitični encim                   Optimalni odmerek                        Gastrorezistentna kapsula

Serapeptaza je proteolitični         Dnevni odmerek je 120 000                   Kapsula je gastrorezistentna, ščiti

encim nove generacije                 IE ali 60 mg serapeptaze.              aktivne učinkovine pri prehodu skozi želodec.

 

Kako nastane vnetje

Vnetni proces je fiziološki mehanizem, ki našemu telesu omogoči, da se samo bori proti telesu tuji snovi. Med akutnim vnetjem telo pokliče akterje, ki se borijo proti invazivnim imunskim celicam. Ta proces traja kratek čas, vodi do odprave dražljaja in kasnejšemu celjenju. Vendar se včasih ta proces ne prekine, vnetnih mediatorjev se izloča preveč in brez
prekinitve. Nazadnje se lahko pojavijo poškodbe tkiv in delov telesa, kot so sklepi.

Skrbno izbrane sestavine
Naše formulacije razvijajo strokovnjaki, sestavljene so iz inovativnih aktivnih učinkovin v optimalni koncentraciji.
Z odločitvijo za blagovno znamko Biocyte ste izbrali vrhunske izdelke, saj si vaše zdravje zasluži najboljše.

 

 

Serapeptaza
Serapeptaza je proteolitični encim. V naravi ga izločajo bakterije v prebavnem traktu sviloprejk in omogoča, da se prerine iz kokona, medtem ko se poškoduje. Njegovo proteolitično delovanje raztopi sestavne beljakovine kokona, pri čemer ne spreminja živih tkiv. Naš encim serapeptaza izvira iz biofermentacije v laboratoriju in ima enake lastnosti kot encim, ki ga najdemo v naravi.

Vitamin C
Vitamin C ali askorbinska kislina je zelo pomemben vitamin za naše telo. Ima veliko vlog, npr. naše telo ščiti pred prostimi radikali zaradi svoje antioksidantne aktivnosti.
Vitamin C sodeluje tudi pri normalni tvorbi kolagena, najbolj zastopane beljakovine v našem telesu in sestavine tkiv, kot so kite, ligamenti, hrustanec in koža.

AKTIVNI UČINKOVINI

  • SERAPEPTAZA
  • VITAMIN C

Jemanje: Vzemite 1 ali 2 kapsuli na dan, s kozarcem vode, na prazen želodec ali 2 uri pred obrokom.

Hranilna vrednost za priporočen dnevni odmerek (2 gastrorezistentni kapsuli):

Vitamin C …………………………………………………. 48 mg/60 % PDV*
Serapeptaza …………………………………………….. 60 mg/120 000 IE**
*PDV = priporočen dnevni vnos; **IE = internacionalnih enot

Sestavine: Maltodekstrin; prevlečno sredstvo: hidroksipropil metilceluloza; serapeptaza; L-askorbinska kislina (vitamin C); sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Ni priporočljivo za otroke, najstnike, nosečnice, doječe matere in otroke, mlajše od 12 let. Hranite na hladnem, suhem in temnem mestu.

Neto teža: 19 g

Proizvaja: Biocyte, Francija