MUSCLE RELAX – Proti mišičnim krčem & stresu, 45 kapsul

MUSCLE RELAX je prehransko dopolnilo z mikroinkapsuliranim PEA (palmioiletanolamid), ki deluje na endokanabinoidni sistem. MUSCLE RELAX je primeren za tiste, ki imate težave z mišicami in/ali krči in če ste nagnjeni k stresu. To prehransko dopolnilo je specialno formulirano za lajšanje mišične napetosti. MUSCLE RELAX vsebuje minerale, ki pripomorejo k pravilnemu delovanju mišic, in spodbuja relaksacijo.

Primerno tudi za vegetarijance in vegane.

21

Opis

Palmitoiletanolamid, bolj znan kot PEA, je dolgoverižna nasičena maščobna kislina iz družine N-aciletanolaminov (NAE), ki so amidi maščobnih kislin. Le-te tvori naše telo, v majhnih količinah pa jih najdemo tudi v jajcih, soji in mleku. Znano je, da PEA sodeluje v endokanabionidnem sistemu, ki je povezan s fiziološkimi funkcijami (živčni, cirkulatorni, imunski in endokrini sistem). Njegova glavna naloga je odzivanje na stres in ohranjanje telesnega ravnovesja. Najdemo ga v vseh celicah, predvsem v mišicah, možganih in jetrih.

LIPOSOMSKA TEHNOLOGIJA

Liposom je sferični delec, katerega ovoj ima enake značilnosti kot naše lipidne membrane. Aktivna učinkovina palmioiletanolamid (PEA) znotraj liposoma lahko doseže dvanajstnik, kjer preide intestinalno pregrado, ne da bi nanj vplivali prebavni sokovi iz želodca. Liposomalna tehnologija tako zaščiti kompliaks palitoiletanolamid (PEA) pred želodčno kislino, kar omogoča boljšo absorpcijo v telesu.

Zakaj izbrati naš MUSCLE RELAX?

 • Zdravje mišic: Pripomore k normalnemu delovanju mišic (kalij & magnezij).
 • Mikroinkapsulacija: Liposomska tehnologija omogoča zaščito PEA.
 • Stres & Dobro počutje: Pripomore k zmanjšanju stresa. Spodbuja sprostitev te dobro telesno & duševno počutje.

AKTIVNE UČINKOVINE:

 • Kompleks PEA (palmitoiletanolamid)
 • Ekstrakt kalifornijskega maka
 • Ekstrakt čeladnice
 • Kalij pripomore k normalnemu delovanju mišic, živčnega sistema in k ohranjanju normalnega krvnega tlaka
 • Magnezij pripomore k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, k elektrolitskemu ravnovesju, k normalnemu delovanju živčnega sistema in mišic ter k normalnemu psihološkemu delovanju.
 • Vitamin B6 pripomore k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter normalnemu energijskemu metabolizmu; normalnemu delovanju imunskega in živčnega sistema; uravnavanju hormonske aktivnosti; normalni tvorbi rdečih krvnih celic; k normalni sintezi cisteina
 • Vitamin B12 sodeluje v procesu delitve celic; pripomore k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter k normalnemu delovanju imunskega in živčnega sistema.
 • Selen pripomore k zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

REZULTATI

 • Pripomore k pravilnemu delovanju mišic
 • Mišični relaksant
 • Spodbuja sprostitev

UPORABA

Vzemite 2 ali 3 kapsule na dan, najbolje zjutraj.

V akutni fazi: 3 kapsule

Preventivno: za sprostitev in relaksacijo mišic: 2 kapsuli.

SESTAVA Za 3 kapsule na dan:

Kalij ………………………………………….. 300 mg/15 % PDV*

Magnezij ……………………………….. 56,25 mg/15 % PDV*

Kompleks palmitoiletanolamid …. 300 mg

Ekstrakt kalifornijskega maka ……… 15 mg

Ekstrakt čeladnice ………………………. 10 mg

Vitamin B6 ………………………………. 0,42 mg/30 % PDV*

Vitamin B12 …………………………….. 0,75 μg /30 % PDV*

Selen ……………………………………… 17,36 μg /30 % PDV*

*PDV = priporočen dnevni vnos

Sestavine: kalijev citrat; magnezijev glicerofosfat; omot kapsule rastlinskega izvora (prevlečno sredstvo hidroksipropil metilceluloza); maltodekstrin; kompleks palmitoiletanolamid (PEA) [PEA; emulgator: ovseni lecitin]; krompirjev škrob; sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin; ekstrakt kalifornijskega maka Escholtzia californica; ekstrakt korenine bajkalske čeladnice Scutellaria baicalensis (maltodekstrin); cianokobalamin (maltodekstrin) (vitamin B12); piridoksin hidroklorid (vitamin B6); natrijev selenit (selen).

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom.Ni priporočljivo za nosečnice, doječe matere, otroke, starejše in ljudi z ledvičnimi obolenji.

Hranite na suhem, temnem in hladnem mestu.

Neto teža: 40 g

Primerno za vegetarijance.

Proizvaja: Biocyte, Francija