Proti podočnjakom & temnim kolobarjem MASKA ZA POD OČMI, 1 par

OBLIŽ ZA POD OČMI proti temnim kolobarjem & zabuhlosti 

Zmanjšani znaki utrujenosti. Vidno pomlajen obraz: 100 % zadovoljstvo

Pasijonka, Cytobiol Lumin Eye, kofein in Regu Age PF – Iz bioceluloze – 86 % sestavin naravnega izvora

OBLIŽ ZA POD OČMI: nega predela okrog oči iz bioceluloze, ki izbriše temne kolobarje in zabuhlost. Obliž je učinkovit od prve uporabe dalje.

Učinkovitost dokazujeta 2 klinični študiji, ki sta bili izvedeni pod dermatološkim nadzorom:

 • Predel okrog oči: 29 % manj temnih kolobarjev
 • Gube in tanke črte: gube zmanjšane za 34 %, globoke gube pa za 8 %
 • Zabuhlost: za 32 % zmanjšana zabuhlost pod očmi

6

Opis

MASKA ZA POD OČMI je nega predela okrog oči s trojnim delovanjem, vsebuje specialni kompleks ultrakoncentriranih aktivnih učinkovin proti temnim kolobarjem, podočnjakom in zabuhlosti.  Primeren je za vse tipe kože.

Temni kolobarji in podočnjaki: pasijonka spodbuja  in pomaga restrukturirati mrežo krvnih kapilar, da posvetli temne kolobarje. Poleg tega pasijonka izboljša limfno drenažo, zmanjša zastoj in s tem zgladi podočnjake.

Kompleks Cytobiol® Lumin Eye je bil razvit ciljno za predel pod očmi. Izboljša konture, saj pospeši mikrocirkulacijo, s čimer učinkovito zmanjša podočnjake in zabuhlost. Vsebuje veliko posvetlitvenih aktivnih učinkovin, ki revitalizirajo predel okrog oči. Tudi za mladostno utrujenost in okrevanje po zabavi ????.

Gube in vlaženje: kompleks Regu Age PF je naravna bioaktivna učinkovina, ki ščiti in krepi občutljivo in tanko kožo pod očmi. Vidno zmasnjša temne kolobarje in podčnjake. Klinične študije potrjujejo, da se tekstura kože izboljša za 30 % in več po samo štirih tednih. Kompleks je kombinacija skrbno prečišče naravne soje, riževih peptidov in biotehnološko pridobljene superoksidne dismutaze. Vlaži, zgladi kožo in preprečuje celično staranje za vidno pomlajen videz. Kako deluje: če je prekrvitev v kožnih kapilarah počasna in se kapilare zamašijo, nastaja pritisk, ki škodljivo vpliva na že tako oslabljeno vezivno tkivo. Preslaba preskrba s kisikom in nadaljevanje vnetnih procesov, ki jih povzročajo reaktivne vrste kisika in povečana aktivnost proteolitičnih encimov kolagenaze in elastaze, pripomorejo k razgradnji kolagena in elastina. Vidne posledice so temni kolobarji, podočnjaki in zabuhlost. REGU Age PF je bil razvit specialno za boj proti temu multifaktorskemu stanju in deluje na naslednje parameter: zaviranje nastajanja kisikovih prostih radikalov, spodbujanje proliferacije fibroblastov, zaviranje kolagenaze in elastaze zaradi ohranjanja kolagena in elastina, izboljšanje prekrvitve v kapilarah.

V 15ih minutah so znaki utrujenosti predela pod očmi izbrisani. Med delovanjem obliža se podočnjaki zmanjšajo, temni kolobarji izginejo in gube se zgladijo. Videz ponovno razkrije sijoče in mladostne oči.

REZULTATI

 • Izbrisani temni podočnjaki in zabuhlost
 • Zmanjšane gube in tanke črte
 • Navlažen predel pod očmi
 • Sijoč in poživljen videz

Bioceluloza deluje kot druga koža: obliži iz bioceluloze so desetkrat učinkovitejši od klasičnih obližev!

AKTIVNE UČINKOVINE:

 • PASIJONKA
 • CYTOBIOL® LUMIN EYE
 • REGU AGE PF
 • KOFEIN

ZA KOGA?

 • Za ljudi s temnimi kolobarji in podočnjaki.
 • Za tiste, katerih koža pod očmi je medla, brez življenja in suha.
 • Za tiste, ki imate pod očmi gube in tanke črte.
 • Za tiste, ki iščete visoko koncentracijo aktivnih učinkovin.

UPORABA: Previdno ločite oba obliža. Odstranite prvo zaščitno plast. Namestite pod vsako oko en obliž in odstranite še drugo zaščitno plast. Obliža s prstnimi konicami nežno pritisnite na kožo in naj delujeta 15 do 20 minut. Nato obliža odstranite, preostali serum pa nežno vtrite.  Masko si pripravite enkrat na teden.

Sestavine: AQUA, BUTYLENE GLYCOL, CAFFEINE, PEG/PPG/POLYBUTYLENEGLYCOL-8/5/3GLYCERIN, 1,2-HEXANEDIOL, HYDROXYACETOPHENONE, XANTHAN GUM, GLYCERIN, POLYQUATERNIUM-51, PASSIFLORA EDDULS FRUIT EXTRACT, HYDROLYZED RICE BRAN PROTEIN, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE, GLYCINE SOY PROTEIN, NIACINAMIDE, SODIUM BENZOATE, SUPEROXIDE DISMUTAZE, FRAXINUS EXCELSIOR BARK EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, SODIUM DEXTRAN SULFATE, SILANETRIOL, POTASSIUM CITRATE. BREZ PARABENOV

V vrečki sta 2 maski za pod očmi za enkratno uporabo. Samo za zunanjo uporabo. Ne zaužijte. V primeru stika z očmi takoj sperite z vodo. Samo za odrasle. Hranite na otrokom nedostopnem mestu. Hranite na temnem, hladnem in suhem mestu.

Neto teža: 5 g

Proizvaja: Biocyte, Francija