Sprostitev & čustveno ravnovesje STRES BIO, 30 tablet – 1 tableta na dan

STRES BIO je certificirano organsko prehransko dopolnilo na osnovi organske morske solate, ki je vir magnezija, organskega maka in organskega žafrana. Ekstrakt organskega maka v tabletah STRES BIO spodbuja sproščenost, magnezij pa pripomore k obnovitvi normalnega delovanja živčnega sistema. Tako boste spet sproščeni in umirjeni.

16.90

Opis

Zakaj jemati STRES BIO?

Ali imate nenehno občutek zadrgnjenosti v želodcu in ste ob koncu dneva izčrpani? Ali imate delovne obremenitve, za katere se vam zdi, da jim niste kos? Težko obvladujete trenutne razmere na delu ali doma in ste zaradi njih nervozni? Če je tako, ste verjetno pod stresom. Pomembno je, da ne dopustite, da ta stres traja predolgo in postane kronični. Kajti lahko vpliva na slabše spanje, povzroča težave z izgubo spomina in s koncentracijo, uniči družinsko življenje in vaše socialne vezi. Obstaja naravna rešitev, ki vam bo pomagala bolje obvladovati te simptome.

Prehransko dopolnilo STRES BIO je formula na osnovi ekstrakta organskega maka, ki je znan po svojih sproščujočih lastnostih in da zmanjša nervoznost. V kombinaciji z magnezijem iz organske morske solate pripomore k normalnemu delovanju živčnega sistema.

SKRBNO IZBRANE SESTAVINE

Formulacije francoskega specialista za nutrikozmetiko Biocyte z več kot 15 leti izkušenj skrbno razvijajo strokovnjaki, ki nenehno iščejo najboljše aktivne učinkovine in inovativne tehnologije, da razvijejo formule z optimalno koncentracijo in učinkovitostjo. Odločitev za Biocyte je zagotovilo, da ste izbrali vrhunski izdelek, ki bo najbolje zadovoljil vaše zdravstvene potrebe. Prehransko dopolnilo STRES BIO je formulirano z aktivnimi učinkovinami, ki so 100 % naravnega izvora in 100 % organske. Ta formula je primerna za vegetarijance in vegane.

EKSTRAKT ORGANSKEGA MAKA

Mak je rastlina, ki raste na naših poljih, znan je po lepoti žareče rdečih cvetnih listov. Je del družine opiatov. Organski mak, uporabljen za STRES BIO (Papaver rhoeas) je pridelan v Afriki. Aktivne učinkovine maka so ekstrahirane iz cvetnih listov. Znan je po svojem sproščujočem in pomirjujočem delovanju, zato zmanjša občutek stresa. Uporablja se za zmanjšanje nervoznosti in pomaga olajšati anksioznost. Pomaga lažje zaspati in pripomore k boljšemu spanju. Znan je tudi po tem, da zmanjša razdražljivost in pripomore k zmanjšanju nemira.

EKSTRAKT ORGANSKEGA ŽAFRANA

Organski žafran (Crocus sativus), gojen v Iranu, je rastlina z adaptogenimi lastnostmi. Njen barvit in aromatični prah tradicionalno uporabljajo v ayurvedski medicini. Žafran vsebuje aktivno učinkovino safranal. Le-ta mu daje aromatične lastnosti, vpliva pa tudi na telesno in mentalno dobro počutje.

ORGANSKA MORSKA SOLATA

Morska solata (Ulva lactuca) je užitna zelena morska alga, ki je obilo najdemo v Atlantskem oceanu. Njeno ime izvira iz barve in teksture, ki spominja na vrtno solato. Organska morska solata, ki jo vsebuje prehransko dopolnilo STRES BIO, izvira iz Francije in z obal Južne Amerike. Znana je po svojih prehranskih koristih in po naravno koncentriranih mineralih iz oceana. Je bogat vir magnezija, ki pripomore k obnovitvi normalnega delovanja živčnega sistema.

REZULTATI

  • Zmanjšan občutek stresa.
  • Deluje pomirjujoče in sproščujoče.
  • Pripomore k vnovičnemu čustvenemu ravnovesju.

JEMANJE: Vzemite 1 tableto na dan, s kozarcem vode.

Prehransko dopolnilo z izvlečki organskih rastlin. Primerno za vegane in vegetarijance.

Certificirano s strani Ecocert Fr-Bio-01 AGRICULTURE NON EU

AKTIVNE UČINKOVINE:

  • MAGNEZIJ IZ ORGANSKE MORSKE SOLATE
  • ORGANSKI MAK
  • ORGANSKI ŽAFRAN

Sestavine za priporočen dnevni odmerek (1 tableta): stabilizator (BIO acacia gum); ekstrakt talusa BIO morske solate (Ulva lactuca) 236,3 mg, pri čemer magnezij 56,25 mg, 15 % PDV*; ekstrakt pestičev BIO žafrana (Crocus sativus) 90 mg; ekstrakt BIO riža (Oryza sativa); ekstrakt BIO maka (Papaver rhoeas) 56 mg. *PDV = priporočen dnevni vnos.

Prehransko dopolnilo ne nadomešča zdrave in uravnotežene prehrane. Upoštevajte načela zdravega življenjskega sloga. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Brez posveta z zdravnikom ni priporočljivo za nosečnice, doječe matere in otroke. Ni priporočljivo za ljudi, ki jemljejo antidepresive. Hranite na otrokom nedostopnem mestu. Hraniti na hladnem, suhem mestu, zaščiteno pred svetlobo.

Neto teža: 24 g

Proizvaja: Biocyte, Francija