Suha koža KOKOSOVO OLJE, 30 kapsul

Prehransko dopolnilo s kokosovim oljem in z oljem žafranike

Navlažite svojo kožo in poskrbite za dobro počutje v svoji koži.

Ta edinstveni izdelek združuje kokosovo olje s koristmi olja žafranike. Namenjeno je ljudem z nekoliko suho kožo, ki želijo navlažiti svojo kožo in poskrbeti za dobro počutje v svoji koži – zahvaljujoč rastlinskim oljem naravnega izvora.

2_1.png

17.00

Opis

Naša koža je nenehno izpostavljena: UV-žarki, onesnaženosti iz okolja, sezonske spremembe in agresivni izdelki za čiščenje kože lahko spremenijo naravni hidrolipidni film kože. Koža postane izsušena in pojavijo se prvi znaki »suhe kože«. Kokosovo olje je bogato z oleinsko kislino, olje žafranike pa z linolno kislino.

Aktivne učinkovine:

  • Kokosovo olje
  • Olje žafranike

Jemanje: Vzemite 1 kapsulo na dan, s kozarcem vode. Kapsule jemljite 3 mesece.

Hranilna vrednost za priporočen dnevni odmerek (1 kapsula):

  • Kokosovo olje: 400 mg – Pri čemer oleinska kislina .…. 16 mg
  • Olje žafranike: 314 mg – Pri čemer linolna kislina …… 213 mg

Sestavine: olje iz plodov kokosa (Cocos nucifera L.); olje iz semen žafranike (Carthamus tinctorius L.); omot kapsule (želatina; želirno sredstvo: glicerol; voda; barvilo: karamel E150C).

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hranite na otrokom nedostopnem mestu. Ni priporočljivo za nosečnice, doječe matere in otroke, mlajše od 12 let. Uporabljajte kot del raznolike in uravnotežene prehrane. Upoštevajte načela zdravega življenjskega sloga. Hranite na hladnem, suhem in temnem mestu. Prehransko dopolnilo ne nadomešča zdrave in uravnotežene prehrane. Upoštevajte načela zdravega življenjskega sloga.

Neto teža: 33 g

Proizvaja: Biocyte, Francija