Uravnavanje teže & hujšanje MIKROBIOTA VITKOST, 20 troslojnih tablet

Prehransko dopolnilo z mlečnimi fermenti, ekstraktom kolinih oreščkov (Cola nitida), s kromom in z inulinom.

16 sevov mikrobiote, 32 milijard na tableto

Mikrobiota je skupno ime za vse nepatogene bakterije, viruse in glive, ki živijo v našem telesu. Ta mikrobiota ne sodeluje le pri asimilaciji hranil in sintezi vitaminov, ampak tudi pri hujšanju.

 

28

Opis

Naša mikrobiota je prisotna na 5 glavnih delih telesa: koža, usta, prebavila, pljuča in vaginalna flora. Največja je prebavna mikrobiota, ki jo sestavlja 100 000 milijonov mikroorganizmov. Pretežno je v tankem in debelem črevesu. Mikrobiota vsakega človeka se oblikuje ob rojstvu.

Zakaj je mikrobiota pomembna za hujšanje?

Neuravnotežena prebavna flora lahko povzroči naraščanje telesne teže ali oteži hujšanje. Številne študije so pokazale, da ima prebavna flora ljudi s čezmerno telesno težo drugačno sestavo kot pri vitkih ljudeh.

Kaj vsebujejo tablete MICROBIOTA VITKOST?

Biocyte MIKROBIOTA VITKOST vsebuje 16 specifično izbranih sevov mlečnih fermentov. Ti probiotiki so kombinirani z inulinom.

Vsaka tableta vsebuje 32 milijonov mikroorganizmov ob proizvodnji. MICROBIOTA PREBAVA vsebuje tudi ekstrakt kolinih oreščkov in krom, ki pripomore k ohranjanju normalnih ravni krvnega sladkorja in normalnemu metabolizmu makrohranil.

Koristi MIKROBIOTA VITKOST

MIKROBIOTA VITKOST je v obliki troslojnih tablet: plast z mikrobioto je zaščitena med plastjo, ki vsebuje rastlinski ekstrakt in plastjo z aktivno učinkovino.

Tablete so v vsebniku z dvojno steno s posebnim pokrovčkom, ki kolikor je mogoče učinkovito ščiti učinkovine pred vlago, oksidacijo in svetlobo, tako je zagotovljeno, da so tablete hranjene v optimalnih pogojih.

REZULTATI:

Pripomore k uravnavanju telesne teže in spodbuja hujšanje – zahvaljujoč kromu.

AKTIVNE UČINKOVINE:

  • 16 SEVOV MIKROBIOTE
  • KROM pripomore k ohranjanju normalnih ravni krvnega sladkorja in k normalnemu metabolizmu makrohranil.
  • KOLINI OREŠČKI
  • INULIN

JEMANJE:

1 tableta na dan s kozarcem vode, najbolje eno uro pred obrokom.

Primerno za vegane. 

Za koga?

  • Za vse, ki želite ohranjati normalno telesno težo.
  • Za tiste, ki si prizadevate shujšati in želijo zmanjšati apetit.
  • Za tiste, ki želite zmanjšati nakopičeno telesno maščobo.
  • Za tiste, ki želite zmanjšati svojo telesno težo.
  • Za tiste, ki želite izboljšati svojo bakterijsko floro v prebavilih.

Hranilna vrednost za priporočen dnevni odmerek (1 tableta):

Inulin …………………………………….. 78 mg

Ekstrakt kolinih oreščkov ………… 50 mg

Krom ……………………………………. 40 mcg/100 % PDV*

Mlečni fermenti ……………………. 32 milijard kolonijskih enot ob proizvodnji

*PDV = priporočen dnevni vnos

Sestavine: Sredstva za povečanje prostornine (mikrokristalinična celoluza, dikalcijev fosfat, hidroksipropil celuloza); stabilizator (polivinilpolipirolidon); mlečni fermenti (maltodekstrin; koruzni škrob) (Lactobacillus plantarum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus reuteri; Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus casei, Lactobacillus helveticus, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus lactis, Streptococcus thermophilus); inulin; ekstrakt semen Cola nitida (maltodekstrin); emulgatorji (mono- in digliceridi maščobnih kislin; navzkrižna karboksimetil celuloza); koruzni škrob; sredstvi proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid [nano]; aroma; barvilo (rdeča pesa); kromov pikolinat.

Prehransko dopolnilo z mlečnimi fermenti, ekstraktom kolinih oreščkov, s kromom in z inulinom.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hranite na hladnem, suhem in temnem mestu , v originalni embalaži. Ni primerno za otroke, najstnike, nosečnice ali doječe matere.

Neto teža: 21 g

Proizvaja: Biocyte, Francija