Urejena prebava MIKROBIOTA PREBAVA, 20 troslojnih tablet

Prehransko dopolnilo z mlečnimi fermenti, ekstrakti kumine in L-glutaminom.

16 sevov mikrobiote, 28 milijard na tableto

Mikrobiota je skupno ime za vse nepatogene bakterije, viruse in glive, ki živijo v našem telesu. Ta mikrobiota sodeluje pri asimilaciji hranil, sintezi vitaminov, absorpciji mineralov …

28

Opis

Naša mikrobiota je prisotna na 5 glavnih delih telesa: koža, usta, prebavila, pljuča in vaginalna flora. Največja je prebavna mikrobiota, ki jo sestavlja 100 000 milijonov mikroorganizmov. Pretežno je v tankem in debelem črevesu. Mikrobiota vsakega človeka se oblikuje ob rojstvu.

Zakaj je mikrobiota pomembna za reševanje prebavnih težav?

Bolečine v želodcu, lena prebava, napenjanje, slabost, bruhanje … vse to so znaki funkcionalnih prebavnih motenj, ki lahko dan za dnem vplivajo naše telesno in duševno zdravje.

Mikrobiota ima v prebavnem sistemu tri najpomembnejše naloge:

  • Metabolno in prehransko funkcijo: izvaja jo s presnovo (fermentacijo) neprebavljivih hranil, ki jih bakterije lahko razcepijo.
  • Zaščitno funkcijo pred patogeni, znano tudi kot barierni učinek ali odpornost proti kolonizaciji.
  • Nalogo stimuliranja prebavnega imunskega sistema

(vir: https://www.microbiotes.sante.fr/)

Premalo določenih mikroorganizmov, neustrezna raznolikost ali celo velike količine patogenih mikroorganizmov lahko povzročijo prebavne težave.

Kaj vsebujejo tablete MICROBIOTA PREBAVA?

Biocyte MIKROBIOTA PREBAVA  vsebuje 16 specifično izbranih sevov mlečnih fermentov. Vsaka tableta vsebuje 28 milijonov mikroorganizmov ob proizvodnji. MICROBIOTA PREBAVA vsebuje tudi ekstrakt semen kumine, ki spodbuja prebavo in prebavne funkcije, in L-glutamin, ki je naslednja aktivna učinkovina MIKROBIOTA PREBAVA.

Koristi MIKROBIOTA PREBAVA

MIKROBIOTA PREBAVA je v obliki troslojnih tablet: plasti z mikrobioto je zaščitena med plastjo, ki vsebuje rastlinski ekstrakt in plastjo z aktivno učinkovino.

Tablete so v vsebniku z dvojno steno s posebnim pokrovčkom, ki kolikor je mogoče učinkovito ščiti učinkovine pred vlago, oksidacijo in svetlobo, tako je zagotovljeno, da so tablete hranjene v optimalnih pogojih.

REZULTATI:

Izboljšana prebava in prebavne funkcije.

AKTIVNE UČINKOVINE

  • 16 SEVOV MIKROBIOTE
  • L-GLUTAMIN
  • EKSTRAKT KUMINE

JEMANJE:

1 tableta na dan s kozarcem vode, najbolje eno uro pred obrokom.

Primerno za vegane. 

Za koga?

  • Za vse, ki želite zmanjšati prebavne težave.
  • Za vse, ki želite izboljšati svojo intestinalno floro.
  • Za tiste, ki imate zgago ali vas napenja.
  • Za tiste, ki želite urediti svoj intestinalni prehod.

Hranilna vrednost za priporočen dnevni odmerek (1 tableta):

Esktrakt kumine ..…………………. 406 mg

L-glutamin ..………………………….. 150 mg

Mlečni fermenti ……………………. 28 milijard kolonijskih enot ob proizvodnji

Sestavine: Ekstrakt semen kumine (Carum carvi) (maltodekstrin); sredstvo za povečanje prostornine (dikalcijev fosfat, mikrokristalinična celoluza, hidroksipropil celuloza); L-glutamin; stabilizatpr (polivinilpolipirolidon); mlečni fermenti (maltodekstrin; koruzni škrob) (Lactobacillus plantarum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus reuteri; Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus casei, Lactobacillus helveticus, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus lactis, Streptococcus thermophilus); emulgatorji (mono- in digliceridi maščobnih kislin; navzkrižna karboksimetil celuloza); koruzni škrob; sredstvi proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid [nano]; aroma; barvilo (rdeča pesa).

Prehransko dopolnilo z mlečnimi fermenti, ekstraktom kumine in L-glutaminom.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hranite na hladnem, suhem in temnem mestu , v originalni embalaži. Ni primerno za otroke, najstnike, nosečnice ali doječe matere.

Neto teža: 24 g

Proizvaja: Biocyte, Francija