Zdravje & razstrupitev jeter HEPATO DETOX, 60 kapsul

Prehransko dopolnilo s holinom in betainom, z janežem, s pegastim badljem in z artičoko.

Zdrava jetra

Biocyte HEPATO DETOX je prehransko dopolnilo, specialno formulirano za spodbujanje razstrupitve jeter – zahvaljujoč holinu in betainu.

24

Opis

Zakaj razstrupiti jetra?

Glavna naloga jeter je filtriranje krvi in pomoč pri izloćitvi odpadnih produktov iz telesa. Odgovorne so tudi za prestrezanje toksinov, ki jih v telo vnašamo s hrano, kajenjem ali zaradi onesnaženega zraka. Razstrupitev jeter pripomore k učinkovitejšemu izločanju toksinov iz telesa.

HEPATO DETOX – sinergija aktivnih učinkovin za razstrupitev jeter

Biocyte HEPATO DETOX sestavljajo 4 aktivne učinkovine (rastlinske in molekule), ki pomagajo zaščititi jetra in jih razstrupiti: pegasti badelj (glavna aktivna učinkovina je flavonoid silimarin, ki s svojim vključevanjem v metabolne procese v telesu spodbuja razstrupitvene procese v jetrih), janež, artičoko (vsebuje številne antioksidante, vključno s cinarinom), holin in betain.

HEPATO DETOX spodbuja delovanje jeter in izboljša prebavo – zahvaljujoč holinu.

REZULTATI: Razstrupljena in razbremenjena jetra.

AKTIVNE UČINKOVINE

 • HOLIN pripomore k normalnemu metabolizmu lipidov in k ohranjanju normalnega delovanja jeter.
 • BETAIN pripomore k normalnemu metabolizmu homocisteina.
 • PEGASTI BADELJ
 • JANEŽ
 • ARTIČOKA
 • VITAMIN B6 pripomore k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, normalnemu energijskemu metabolizmu, delovanju imunskega in živčnega sistema, metabolizmu homocisteina, metabolizmu proteinov in glikogena, normalnim psihološkim funkcijam, normalni tvorbi rdečih krvničk in normalnemu delovanju hormonov, poleg tega pa tudi k normalni sintezi cisteina.

Za koga?

 • Za tiste, ki si želite olajšati prebavne težave.
 • Za tiste, ki trpite zaradi nenehne in nerazložene utrujenosti.
 • Za tiste, ki trpite zaradi težav z žolčem.
 • Za ljudi s težavami z jetri.
 • Za tiste, ki se želite razstrupiti.

Primerno za vegane. Brez titanovega dioksida.

JEMANJE: 2 kapsuli na dan s kozarcem vode, 3 mesece.

Hranilna vrednost za priporočen dnevni odmerek (2 kapsuli):

Ekstrakt artičoke ………….………… 500 mg

Holin …….……………………………… 82,5 mg

Betain ……………………………………… 30 mg

Pegasti badelj ………………………….. 40 mg

Janež ………………………………………. 30 mg

Vitamin B6 ……………………………. 0,42 mg/% PDV*

*PDV = priporočen dnevni vnos

SESTAVINE: ekstrakt listov artičoke (Cynara cardunculus subsp. flavescens) (maltodekstrin); holin bitartrat (pri čemer holin); omot kapsule rastlinskega izvora (prevlečno sredstvo: hidroksipropilmetilceluloza); sredstvo za povečanje prostornine: kalcijev karbonat; betain klorhidrat (pri čemer betain); ekstrakt plodov pegastega badlja (Sylibum marianum L.) (maltodekstrin); janeževi plodovi v prahu (Foeniculum vulgaris Mill.); sredstvo proti sprijemanju: trikalcijev fosfat; emulgator: magnezijeve soli maščobnih kislin; piridoksin klorhidrat (pri čemer vitamin B6).

Prehransko dopolnilo s holinom in z betainom, z janežem, s silimarinom (pegasti badelj), z artičoko in vitaminom B6.

Prehransko dopolnilo ne nadomešča raznolike in uravnotežene prehrane ali zdravega življenjskega sloga. Hranite na otrokom nedosegljivem mestu. Ne prekoračite priporočenega odmerka. Hranite na hladnem, suhem in temnem mestu, v originalni embalaži. Prehransko dopolnilo uporabljajte kot del zdrave, uravnotežene in raznolike prehrane. Upoštevajte načela zdravega življenjskega sloga. Ni primerno za otroke, najstnike, nosečnice ali doječe matere.

Neto teža: 32 g

Proizvaja: Biocyte, Francija