Zelo suha koža stopal – ALLPRESAN 3, kremna pena, 125 ml

Zelo suha do luščeča se koža stopal

Zgladi kožo in pripomore, da postane vnovič bolj gladka in voljna. Zmanjšuje otiščance in preprečuje njihovo nastajanje. Podpira naravne zaščitne funkcije kože in preprečuje poroženevanje kože.

100% vegan

16.90

Opis

Kremna pena Allpresan 3 je razvita za vsakodnevno nego zelo suhe kože stopal. Kožo intenzivno vlaži in zmanjšuje njeno dovzetnost za površinsko poselitev s pogostimi povzročitelji bolezni (glivice), saj vsebuje specialni kompleks za aktivno zaščito kože. Kremna pena z BarrioExpert tehnologijo in 10 % uree je specialno prilagojena potrebam zelo suhe kože.

  • Za vsakodnevno nego zelo suhe kože stopal.
  • Kožo intenzivno vlaži in zmanjšuje zmožnost poselitve površine kože s pogostimi povzročitelji bolezni (glivice).
  • Na koži tvori zaščitno mrežo, ki omogoča dihanje kože in preprečuje mehanske obremenitve (npr. drgnjenje).
  • Takoj po nanosu se lahko obujete. Ni nevarnosti zdrsa.
  • Brez dišav, barvil in konzervansov.

Za optimalno nego zelo suhe kože nog je najbolje, da kremno peno Allpresan 3 nanašate 2-krat dnevno (zjutraj in zvečer) na zelo suhe predele kože. Zahvaljujoč BarrioExpert tehnologiji je kremna pena izjemno izdatna – za veliko površino kože zadošča že majhna količina. Kremna pena Allpresan 3 se takoj vpije v kožo in je ne masti – takoj po nanosu se lahko obujete in oblečete.

Samo za zunanjo uporabo. Pred vsako uporabo dozo dobro pretresite in jo med iztiskanjem pene držite pokončno.

Delovanje: Formula za kremno peno Allpresan 3 koži omogoča dihanje. Vsebuje ureo, glicerin, alantoin, ekstrakt iz listov virginskega nepozebnika in kakovostne lipide, ki izjemno učinkovito negujejo kožo in krepijo kožno pregrado. Ob tem pa ne vplivajo na naravne funkcije kože. Kremna pena Allpresan 3 deluje vlažilno in nežno zmanjša površinsko luščenje kože.

Rezultat: Koža postane vnovič prijetno gladka in voljna. Kremna pena Allpresan 3 jo zaščiti pred izgubo vlage in otiščanci.

Pomembne sestavine: urea, glicerin, alantoin, ekstrakt iz listov virginskega nepozebnika (Hamamelis virginiana).

Sestava (INCI): Aqua, Urea, Decyl Oleate, Octyldodecanol, Butane, Cetyl Alcohol, Propane, Stearic Acid, Glycerin, Propanediol, Glyceryl Stearate, Allantoin, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Palm Glycerides, Potassium Lauroyl Wheat Amino Acids, Capryloyl Glycine, Sorbitol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Glucuronic Acid, Rhamnose, Glucose.

Proizvaja: nsc pharma GmbH, Nemčija